Miele wasmachines met capDosing


17 artikel(en)

17 artikel(en)

Top kwaliteit wasmachine van Miele

Een Miele wasmachine staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele wasmachine gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele wasmachine u jarenlang plezier en zekerheid.


Een Miele wasmachine met CapDosing

Door het doseren van wasmiddel met behulp van caps heeft u ook voor de speciale wasprogramma's het benodigde wasmiddel altijd in huis. Juist het wassen van specifiek wasgoed, voor het impregneren of voor het gebruik van een booster bij extra vuil wasgoed kan een Cap een waardevolle toevoeging zijn.

CapDosing is eenvoudig te gebruiken

Het gebruik is eenvoudig: u kiest op basis van uw wasprogramma de benodigde Cap uit. Vervolgens opent u uw zeepbak en u drukt de Cap op de daarvoor aangewezen plaats. Deze dient u iets door te drukken.


Uitleg over CapDosing bij Miele wasmachines


Samengevat biedt de functie CapDosing een handige toevoeging, juist voor die wasjes die u niet elke dag draait. Een combinatie daarbij met TwinDos is daarbij zeker een waardevolle toevoeging.