Ondiepe wasmachine voor kleine ruimtes

Electrolux heeft op de IFA in Berlijn een ondiepe wasmachine geïntroduceerd. Deze voorlader wasmachine is slechts 42 cm. diep waarmee een aanzienlijke ruimte bespaard kan worden. Deze situatie is niet alleen interessant voor klein behuisde, maar ook indien u de wasmachine op een plek in huis zit waarbij de diepte de doorloop kan hinderen.

Ondiepe kleine wasmachine van Electrolux neemt weinig ruimte in


Nog een 6 kg. trommel

Ondanks de beperkte diepte is de Electrolux EWS1264SNU geen kleine machine geworden. Het vulgewicht van 6 kg. is te vergelijken met veel van de 'oude' wasmachine welke de meeste consumenten nog hebben. Diepere wasmachine hebben tegenwoordig een gemiddeld vulgewicht van 8 kg, maar dit is lang niet altijd wenselijk.

Daarnaast beschikt deze wasmachine over een centrifuge van 1200 toeren en is het voorzien van een eenvoudige eenknops bediening. U kiest simpelweg het gewenste programma, waarna u de machine in principe kunt starten. Het is echter mogelijk het programma verder te verfijnen via de functietoetsen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het toerental aanpassen, de temperatuur wijzigen of de wasmachine zelfs van een uitgestelde starttijd voorzien. Tijdens het programma wordt in het display de resterende looptijd van het programma weergegeven.

Update: ook Candy heeft twee ondiepe wasmachine

Naast Electrolux biedt ook Candy een interessant assortiment van ondiepe en kleine wasmachines. Deze beide wasmachines zijn scherp geprijsd en bieden daarmee een interessant alternatief ten opzicht van de Electrolux.

Onderstaand het overzicht van beide apparaten:

Optie 1: Candy AQUA1041D1
- 1000 toeren
- 4 kg. vulgewicht
- afmetingen (h x b x d): 70 x 51 x 46.3 cm.


Optie 2: Candy CS41272D3
- 1200 toeren
- 7 kg. vulgewicht
- afmetingen (h x b x d): 85 x 60 x 43.2 cm.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.