Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

echo '. U wordt nu doorverwezen naar de hoofdcategorie. ';

Een Zanussi wasmachine biedt betaalbare kwaliteit

Het merk Zanussi positioneert zich onder merken als AEG en Bosch en biedt een goede kwaliteit voor een fraaie prijs. Daarnaast is het design modern en wordt veel aandacht besteed aan de bediening. Tel daarbij de lage verbruikerswaarden bij op en met de aankoop van een Zanussi wasmachine heeft u een actueel apparaat voor een goede prijsstelling.

Complimenten

De nieuwe Lindo serie van Zanussi verdient onze complimenten. Een kwalitatief zeer goede lijn uitgevoerd met bijzondere specificaties. Zo zijn de ZWF81463WH, ZWF81463WW en ZWF81663WW uitgevoerd met 8 kg. trommel en respectievelijk 1400 en 1600 toeren centrifuge. De luxere uitvoering beschikt daarnaast ook nog eens over een koolborstelloze motor. Neem hierbij het feit dat een Zanussi al jaren lang een goed bekend wasmerk is en u kunt er dus op rekenen dat u een verantwoorde aanschaf doet.

Eenvoudige bediening

Naast de goede specificaties is bij de ontwikkeling ook rekening gehouden met eenvoudige bediening. De doelgroep van Zanussi vraagt om overzichtelijke bedieningspanelen welke in slechts een paar stappen is in te stellen. Met de enkele draaiknop ondersteund met een paar functietoetsen kunt u snel en direct uw gewenste programma kiezen.

Bijpassende droger

Natuurlijk is er voor elke Zanussi wasmachine een bijpassende droger verkrijgbaar. Deze kunt u naast de wasmachine plaatsen, maar ook erop. Zo kunt u fraaie Zanussi zuil maken. Zorg hierbij wel voor een geschikt tussenstuk.

Ruim assortiment Zanussi wasmachines

Bij De Schouw Witgoed hebben we een ruim assortiment Zanussi wasmachines. Uiteenlopend van 1400 tot 1600 toeren. Een wasmachine met een hoger toerental komt de was droger uit de wasmachine en hoeft de droger minder hard te werken. Ook kunt u het formaat van de trommel uitkiezen. Bij een hogere hoeveelheid gewicht wordt ook het formaat van de trommel groter. U heeft bij De Schouw Witgoed een grote keuze uit Zanussi wasmachines en onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te adviseren welke wasmachine bij u past.