10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een professionele wasmachine van Schulthess biedt veel meer draaiuren

Indien u op zoek bent naar een snelle en zeer degelijke wasmachine dan moet u in uw overweging zeker het merk Schulthess meenemen. Deze kleine geweldenaar combineert een zeer zware kwaliteit (deze apparaten zijn gebouwd voor 10.000 draaibeurten) met een optimale gebruikerservaring.

Denk daarbij niet alleen aan het eenvoudig instellen en beladen, maar ook aan handige functies als Iron Finish (niet meer strijken van overhemden) en programma tijden van een volle trommel van slechts 1 uur (8 kg. wassen op 40 graden).

Semi-professionele kwaliteit

Met een Schulthess wasmachine heeft u dan ook Zwitserse top kwaliteit. Deze machines zijn niet alleen voor huishoudelijk gebruik, maar ook in zorgomgevingen, kinderdagverblijven e.d. perfect te plaatsen. Juist voor het gebruik van meerdere keren op een dag is deze wasmachine voor gebouwd.

Waarom kiezen voor een Schulthess wasmachine?

De was- en droogautomaten van Schulthess beschikken over enkele unieke voordelen waardoor De Schouw Witgoed besloten heeft deze apparaten aan het assortiment toe te voegen. Naast het feit dat de machines voor maar liefst 10.000 wasbeurten gebouwd zijn (en daarmee zeer geschikt zijn om meerdere keren achter elkaar te wassen of te drogen) beschikken de apparaten ook over een unieke speed programma: 8 kg. wasgoed op 40 graden uitvoeren in slechts 60 minuten. Andere merken kunnen eveneens wassen in een uur tijd, maar kunnen dit met slechts 5 kg. wasgoed. Dit komt door de strakke opbouw van het programma en het dubbele verwarmingselement van 3500 Watt waardoor een Schulthess het water veel sneller op temperatuur kan brengen. Met 3500 Watt kan deze wasmachine echter gewoon op een normaal 230 Volt stopcontact worden aangesloten.

De voordelen op een rij:

1. 8 kg. wassen op 40 graden in slechts 60 minuten
2. Geschikt voor 10.000 wasbeurten i.p.v. de opgegeven 5000 wasbeurten van Miele huishoudelijk
3. Eenvoudige bediening
4. Zware constructie
5. Zeer geluidsarm
6. Eenvoudig in bediening
7. Speciale 3D trommel


Design

Schulthess heeft binnen het assortiment een wasmachine en wasdroger in de kleur antraciet. Deze strak afgewerkte apparaten zijn zodoende ook fraai te plaatsen op locaties waar deze in het zicht komen te staan.

Iron Finish

Dankzij het speciale Iron Finish programma op de wasmachines van Schulthess hoeven blouses en overhemden alleen nog opgehangen te worden om te drogen en zijn dan zo goed als gestreken. Er wordt daarbij geen gebruik gemaakt van stoom of chemicaliën, waardoor milieu en uw textiel beschermd blijven.