Profiteer nu van onze Black Friday acties. Wees er snel bij want voor enkele acties geldt OP=OP.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Waarom kiezen voor een Schulthess wasmachine?

De was- en droogautomaten van Schulthess beschikken over enkele unieke voordelen waardoor De Schouw Witgoed besloten heeft deze apparaten aan het assortiment toe te voegen. Naast het feit dat de machines voor maar liefst 10.000 wasbeurten gebouwd zijn (en daarmee zeer geschikt zijn om meerdere keren achter elkaar te wassen of te drogen) beschikken de apparaten ook over een unieke speed programma: 8 kg. wasgoed op 40 graden uitvoeren in slechts 60 minuten. Andere merken kunnen eveneens wassen in een uur tijd, maar kunnen dit met slechts 5 kg. wasgoed. Dit komt door de strakke opbouw van het programma en het dubbele verwarmingselement van 3500 Watt waardoor een Schulthess het water veel sneller op temperatuur kan brengen. Met 3500 Watt kan deze wasmachine echter gewoon op een normaal 230 Volt stopcontact worden aangesloten.

De voordelen op een rij:

1. 8 kg. wassen op 40 graden in slechts 60 minuten
2. Geschikt voor 10.000 wasbeurten i.p.v. de opgegeven 5000 wasbeurten van Miele huishoudelijk
3. Eenvoudige bediening
4. Zware constructie
5. Zeer geluidsarm
6. Eenvoudig in bediening
7. Speciale 3D trommel


Design

Schulthess heeft binnen het assortiment een wasmachine en wasdroger in de kleur antraciet. Deze strak afgewerkte apparaten zijn zodoende ook fraai te plaatsen op locaties waar deze in het zicht komen te staan.

Iron Finish

Dankzij het speciale Iron Finish programma op de wasmachines van Schulthess hoeven blouses en overhemden alleen nog opgehangen te worden om te drogen en zijn dan zo goed als gestreken. Er wordt daarbij geen gebruik gemaakt van stoom of chemicaliën, waardoor milieu en uw textiel beschermd blijven.