Smeg wasmachine


9 artikel(en)

9 artikel(en)

De Schouw Witgoed heeft 1401 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10

Een wasmachine van Smeg

Een Smeg wasmachine onderscheid zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg wasmachine aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg wasmachine is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Retro jaren vijftig

Als u aan een wasmachine denkt, dan zult u dit niet direct combineren met kleuren als roze of blauw. Het Italiaanse design merk Smeg zet hiermee echter bewust haar eigen beleving neer. Een klein assortiment design wasmachines uitgevoerd in retro jaren 50 design. Dit design is kenmerkend door de specifieke afgeronde hoeken, de bijpassende greep en de bijpassende kleuren. Omdat Smeg in diverse productgroepen zoals koelen, afwassen, gashaarden e.d. over bijpassende modellen beschikt, is het mogelijk deze stijl verder in uw huis door te voeren.

Roestvrijstaal

Naast de retro jaren vijftig lijn biedt Smeg ook een aantal modellen in het roestvrijstaal. Ook hiermee wordt design gecombineerd met functionaliteit. Waarom moet een wasmachine altijd maar wit zijn? Er zijn immers situaties genoeg waarbij de wasmachine of was/droogcombinatie in het zicht komt te staan. Een rvs Smeg is daarvoor een fraaie oplossing.

Goede apparaten

Naast de bijzondere aandacht welke Smeg besteedt aan het design van de apparaten, is ook de basis van de wasmachines goed. De wasautomaten voldoen aan de moderne specificaties welke tegenwoordig gevraagd worden. En ook op het gebied van prestaties kunnen deze modellen zich meten met de diverse A-merken.

Smeg - gerelateerde berichten:

Ontdek het exclusieve Smeg DS9GMX fornuisSmeg fornuis DS9GMXOven van Smeg fornuis werkt niet meer? Wat te doen?Luxe koel/vriescombinaties van Smeg in roestvrijstaalSMEG introduceert twee 'Professionale' fornuizenSmeg inbouw apparatuur in landelijk designSmeg klein huishoudelijk in retro jaren'50 stijlIntroductie Smeg CoolCenter koelkast op EuroCucina 2014Exclusieve SMEG fornuizen: C6GMXNLKB8 & C9GMXNLB1De Smeg FQ55FX French-door koelkastSMEG retro jaren 50 koelkast in het mat rood: FAB28RRV1Smeg introduceert semi-professioneel fornuis: B91GMXNLSmeg introduceert nieuwe FAB5 bar koelkastSmeg Tradizionale fornuizen nu ook in 90 cm.Smeg TR4110 fornuis nu ook in zilvermetalicHoe sluit u een SMEG fornuis aan? Bekijk de uitlegVapor Clean reinigingsfunctie op SMEG fornuizen / ovensOverzicht accessoires op SMEG fornuizenSMEG Tradizionale fornuizen: TR4110NNLK en TR4110CNLKUitleg assortiment SMEG fornuizenSmeg vernieuwd SNL-serie fornuizenExclusief: Smeg FAB32 koelkasten in retro jaren 50 stijlHoe maak ik pasta in mijn Smeg keukenmachine?Accessoires Smeg keukenmachinesSmeg introduceert retro jaren 50 afzuigkappenSmeg introduceert twee nieuwe wijnkoelkastenSmeg Dolce Stil Novo inbouw apparatuurOntdek de Smeg SJF01 slow juicerOntdek de Smeg C9GMXNLK9, C9GMANLK9 en C9GMNNLK9 fornuizenPortofino fornuizen van Smeg brengen kleur in uw keukenKoop het Smeg fornuis welke het beste bij u pastBetaalbaar Smeg inductie fornuis CG90IX9SMEG introduceert sterk verbeterde serie vaatwassersSMEG inbouw gas barbecue BIBQ1205H
 • Product advies zoals in onze winkel in Bussum

  1/6

  Keuzehulp

  Weet u nog niet precies welke wasmachine u moet kopen? Net als in de winkel geven we u graag persoonlijk advies.

  Start direct de keuzehulp via onderstaande button.

  Andere vragen?
  Chat met een adviseur