Smeg wasmachine

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een wasmachine van Smeg

Een Smeg wasmachine onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg wasmachine aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg wasmachine is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Retro jaren vijftig

Als u aan een wasmachine denkt, dan zult u dit niet direct combineren met kleuren als roze of blauw. Het Italiaanse design merk Smeg zet hiermee echter bewust haar eigen beleving neer. Een klein assortiment design wasmachines uitgevoerd in retro jaren 50 design. Dit design is kenmerkend door de specifieke afgeronde hoeken, de bijpassende greep en de bijpassende kleuren. Omdat Smeg in diverse productgroepen zoals koelen, afwassen, gashaarden e.d. over bijpassende modellen beschikt, is het mogelijk deze stijl verder in uw huis door te voeren.

Roestvrijstaal

Naast de retro jaren vijftig lijn biedt Smeg ook een aantal modellen in het roestvrijstaal. Ook hiermee wordt design gecombineerd met functionaliteit. Waarom moet een wasmachine altijd maar wit zijn? Er zijn immers situaties genoeg waarbij de wasmachine of was/droogcombinatie in het zicht komt te staan. Een rvs Smeg is daarvoor een fraaie oplossing.

Goede apparaten

Naast de bijzondere aandacht welke Smeg besteedt aan het design van de apparaten, is ook de basis van de wasmachines goed. De wasautomaten voldoen aan de moderne specificaties welke tegenwoordig gevraagd worden. En ook op het gebied van prestaties kunnen deze modellen zich meten met de diverse A-merken.


Tip: bekijk ook eens ...

Ontdek de nieuwe FAB38-serie koelkasten van Smeg
Nieuwe FAB38 aan Smeg retro jaren'50 koelkasten
Als uitbreiding aan het assortiment retro jaren 50 koelkasten heeft Smeg de FAB38 geintroduceerd. Een 70 cm. brede en 205 cm. hoge koel/vriescombinatie als grote broer van de FAB38.
Smeg melkopschuimer en bonenmaler / koffiemolen
Introductie Smeg melkopschuimer en bonenmaler / koffiemolen
Ontdek de nieuwe melkopschuimer en koffiemolen van Smeg. De perfecte aanvulling in het retro jaren 50 assortiment voor de bereiding van een echte Italiaanse koffie...
Smeg FAB30-serie koelkasten vernieuwd
Smeg FAB30 serie koelkasten nu ook geheel vernieuwd
Na de FAB28 en de FAB32 serie koelkasten van Smeg is nu ook de FAB30 serie als laatste geheel vernieuwd. Deze serie is sterk verbeterd met nieuwe technieken, een geheel nieuw interieur en een zuiniger verbruik.
Smeg domino kookplaten met Downdraft afzuiging
Smeg domino kookplaten met Downdraft afzuiging
Smeg introduceert een nieuwe afzuigkap: een downdraft-afzuigkap voor plaatsing tussen dominokookplaten
Smeg waterkoker en boordrooster nu in rose goud !
Smeg waterkoker en boordrooster nu in rose goud
Ontdek de nieuwe en zeer exclusieve waterkoker, broodrooster e.d. van Smeg in rose goud
Nieuwe Smeg Opera fornuizen: elegant en strak
Nieuwe Smeg Opera fornuizen: elegant en strak
Ontdek de nieuwe Opera serie fornuizen van Smeg. Strak vormgegeven, stijlvol in de details en fantastisch om op te koken. Leverbaar met 1 of 2 ovens en in 90, 120 of 150 cm. breed