Smeg wasmachine


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een wasmachine van Smeg

Een Smeg wasmachine onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg wasmachine aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg wasmachine is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Retro jaren vijftig

Als u aan een wasmachine denkt, dan zult u dit niet direct combineren met kleuren als roze of blauw. Het Italiaanse design merk Smeg zet hiermee echter bewust haar eigen beleving neer. Een klein assortiment design wasmachines uitgevoerd in retro jaren 50 design. Dit design is kenmerkend door de specifieke afgeronde hoeken, de bijpassende greep en de bijpassende kleuren. Omdat Smeg in diverse productgroepen zoals koelen, afwassen, gashaarden e.d. over bijpassende modellen beschikt, is het mogelijk deze stijl verder in uw huis door te voeren.

Roestvrijstaal

Naast de retro jaren vijftig lijn biedt Smeg ook een aantal modellen in het roestvrijstaal. Ook hiermee wordt design gecombineerd met functionaliteit. Waarom moet een wasmachine altijd maar wit zijn? Er zijn immers situaties genoeg waarbij de wasmachine of was/droogcombinatie in het zicht komt te staan. Een rvs Smeg is daarvoor een fraaie oplossing.

Goede apparaten

Naast de bijzondere aandacht welke Smeg besteedt aan het design van de apparaten, is ook de basis van de wasmachines goed. De wasautomaten voldoen aan de moderne specificaties welke tegenwoordig gevraagd worden. En ook op het gebied van prestaties kunnen deze modellen zich meten met de diverse A-merken.