Miele strijkmachine


3 artikel(en)

Top kwaliteit strijkmachine van Miele

Een Miele strijkmachine staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele strijkmachine gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele strijkmachine u jarenlang plezier en zekerheid.


Pers systeem

De twee Miele strijkmachines gaan van het systeem van het persen van uw vlakke wasgoed, waarbij het luxe model daarbij ook nog de stoom optie aan toevoegt. Beide modellen beschikken over een dubbele rol waardoor heen u uw wasgoed geleid. Zo kunt u perfect en redelijk snel uw tafellakens, linnen en ander vlak goed strijken. De strijksystemen zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een draaiknop voor het instellen van de gewenste functie. Daarnaast is het mogelijk om de strijksystemen na gebruik in te klappen.

Strijk tafel

Onlangs heeft Miele ook een volledig strijk tafel systeem ontwikkeld. In navolging van bekende merken als LauraStar en Philips biedt ook Miele een volledig systeem aan, welke geoptimaliseerd is voor snel en glad strijkwerk. Naast een stoomstrijkstation met groot reservoir biedt de FashionMaster een strijkzool met honingraad motief, een comfort-zone strijktafel en diverse hulpaccessoires.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1720 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5