Miele B995D strijkmachine

Specificaties

Kleur
Wit
Buitenmaten ( h x b x d )
960 x 985 x 380 mm. (opengeklapt)
EAN
4002514443690
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Miele strijkmachine hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele B995D biedt u de oplossing voor al uw vlakke strijkgoed. Strijken is misschien wel de meest tijdrovende klus in het huishouden. Of het nu gaat om grof of heel fijn materiaal, of het nu perfect glad of alleen opgefrist hoeft te worden – de Miele-strijkmachine kan het allemaal.

Op het eerste gezicht is het nauwelijks voorstelbaar en toch is het waar: het strijken gaat u moeiteloos en snel af, geheel zonder inspanning en terwijl u zit.

Info van fabrikant

Miele B995D strijkmachine met stoom

Design
- Kleur apparaat: Lotuswit

Perfecte strijkresultaten
- Vrije temperatuurkeuze: Beschermt vezels: u stelt de temperatuur analoog in volgens wasvoorschrift. Zo blijft uw wasgoed langer mooi.
- Hoge persdruk (N/cm2): 0,35
- Plateau voor optimale invoer wasgoed
- Strijktafel met grote stapelruimte
- Wasgoedhouder voor kreukvrij nadrogen
- Stoomfunctie: Zeer eenvoudig strijken: twee reservoirs voor een snelle en gelijkmatige stoomopwekking en superglad strijken.
- Inhoud stoomreservoir in l: 0,84
- Techniek met twee reservoirs
- Geschikt voor leidingwater

Tijdbesparend strijken
- Breedte strijkzool in mm: 830
- Variabele rolsnelheid
- Strijkomwikkeling van vochtopnemend materiaal

Bedieningscomfort
- Zittend strijken zonder inspanning
- Rondom vrij uiteinde van de rol: Geen scheef getrokken wasgoed: Zelfs lastige stukken wasgoed, zoals rokken en overhemden, strijkt u probleemloos.
- Overzichtelijke bediening
- Comfortabel inklapmechanisme: Past in kleine hoekjes: het apparaat neemt maar 0,2 m² in beslag. Supereenvoudig transport op 4 loopwieltjes.
- Gemakkelijk te verplaatsen dankzij vier loopwieltjes: Past in kleine hoekjes: het apparaat neemt maar 0,2 m² in beslag. Supereenvoudig transport op 4 loopwieltjes.

Veiligheid
- Vingerbeveiliging: Veilige bediening: Komen uw vingers klem te zitten, dan wordt de motor uitgeschakeld en gaat de strijkzool omhoog.
- Noodontgrendeling: Perfecte beschermd wasgoed: hef de druk op de strijkrol handmatig op om het wasgoed uit de machine te verwijderen.
- Hoge stabiliteit

Technische gegevens
- Afmetingen in mm (breedte): 985
- Afmetingen in mm (hoogte): 959
- Afmetingen in mm (diepte): 380
- Afmetingen in mm (breedte), ingeklapt: 500
- Afmetingen in mm (hoogte), ingeklapt: 1.055
- Afmetingen in mm (diepte), ingeklapt: 380
- Totale aansluitwaarde in kW: 3,5
- Frequentie in Hz: 50-60

Specificaties

Kleur
Wit
Buitenmaten ( h x b x d )
960 x 985 x 380 mm. (opengeklapt)
EAN
4002514443690
Productcode fabrikant
B 995 D
Merk
Miele
Soort
strijkmachine

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE strijkmachine met stoom B995D is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE strijkmachine met stoom B995D. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Luxere Miele

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Ik heb een Miele strijkmachine met stoom de B995D. Nu wilde ik het laken wassen en dus de geleider eraf halen, toen is de houder die de geleider op z'n plaats houdt gebroken. Graag zou ik een nieuwe ontvangen, trouwens ook een strijklaken. Kunt u mij vertellen wat de kosten daarvan zullen zijn? Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet, Linda Bergsma

Antwoord:

Allereerst sorry voor de iets verlate reactie. Dit is geen probleem. Als u ons alleen het serienummer van de Miele strijkmachine zou kunnen mailen, dan weet ik zeker dat we de juiste onderdelen hebben.
Stel uw eigen vraag