
Uitvoering:
- energielabel: A+
- ovenruimte inhoud: 50 liter
- waterreservoir in dashboard (1,3 liter)
- klapdeur (soft-close)
Bediening:
- 4 inschuifniveaus
- op 1 niveau volledig uittrekbare telescoopgeleiding (stoombestendig) voor de bakplaten, grillroosters en stoomschalen
- grafische en tekstuele weergave van tijd, temperatuur en ovenfunctie met afbeeldingen van gerechten
- digitale timer
- intuïtieve bediening door metalen draaiknoppen en interactieve touch control toetsen
- oventemperatuur instelbaar per 5 °C, van 30 - 230 ºC, voor stomen van 30 - 100 ºC, bij sous vide op de graad nauwkeurig
- programmeerbare bereidingstijd en eindtijd (uitgestelde start)
- 2.9 inch kleuren TFT display
Schoonmaakbaarheid:
- easy clean emaille / gladde ovenwanden
- automatische ontkalkindicatie
- uitneembare binnenruit
- Steam Clean schoonmaaksysteem (weekt vuil los)
Veiligheid:
- koele ovendeur met 4 glaslagen
- kinderslot
- koelventilator
Bijzonderheden:
- geen vaste wateraansluiting nodig
- inbouw mogelijk in: hoge kast, onder werkblad
Toebehoren:
- 1 culisensor
- 1 grillrooster
- 2 stoomschalen: 1 x XL en 1 x XL geperforeerd
- 1 geëmailleerde bakplaat
Technische specificaties:
- aansluitwaarde: 2600 W
Ovenfuncties:
- 131 automatische programma’s (koken en ontdooien) incl. 12 sous vide programma’s
- regeneratiefunctie voor het professioneel opwarmen van gerechten zonder uitdrogen
- 11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte + ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast
- 3 combinatiefuncties voor oven en steamer
- culisensor kerntemperatuurmeter
- extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
- stoomdichtheid instelbaar (3 niveaus)
- 3 stoomfuncties: 100 °C, lage temperatuur en sous vide stomen
- combinatie van stoom en hetelucht voor vlees, brood en andere gerechten