schneider logo

Schneider retro apparatuur

Schneider biedt een breed assortiment vrijstaande en inbouw keukenapparatuur. In het oog springend zijn de retro jaren 50 modellen welke niet alleen in prijs opvallen (scherp geprijsd), maar ook in de afwijkende maten. Zo biedt Schneider bijvoorbeeld ook een tafelmodel uitvoering een een model van slechts 150 cm. hoog. De retro jaren 50 koelkasten zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Naast de koel- en vriesapparatuur biedt het merk tevens vaatwassers en klein huishoudelijke apparaten in bijpassend retro jaren 50 design.

Schneider producten:

Contactgegevens Schneider :

Bezoekadres showroom:
Uitlenbaan 84
2160 WOMMELGEM - België

Adresgegevens:
Uitlenbaan 84
2160 WOMMELGEM - België

Contactgegevens:
T: (0032) 3270 99 30
W: https://www.schneiderconsumer.com/bnl/nl
E: info@schneiderconsumer.be


Service dienst:
E: info@technorep.nl


De kwaliteit van schneider

De kwaliteit van schneider

Het merk Schneider positioneert zich - zowel in prijsklasse als in kwaliteit - met haar retro jaren '50 assortiment ruim onder een vergelijkbaar merk als Smeg. De apparatuur heeft een fraaie vormgeving en beschikt over een laag energieverbruik.

De techniek van schneider

De techniek van schneider

De nieuwste innovaties en technische ontwikkelingen hoeft u van een merk als Schneider niet te verwachten. De focus van het merk ligt vooral op design en het samenstellen van bij elkaar passende lijnen.

Design van Schneider apparaten

Design

De apparaten van Schneider zijn uitgevoerd in de kenmerkende retro jaren '50 stijl. Deze stijl met afgeronde vormen, bijpassende greep en chromen details vindt u niet alleen terug bij de Schneider koelkasten, maar ook bij de andere producten uit de retro jaren'50 lijn. Natuurlijk zijn de verschillende apparaten daarbij in verschillende kleuren leverbaar.

Assortiment

Assortiment

Het retro jaren'50 assortiment van Schneider is breed opgebouwd. Naast vier verschillende modellen koelkasten - welke in diverse kleuren leverbaar zijn - beschikt Schneider ook over een fraai assortiment vaatwassers, magnetrons en klein huishoudelijke apparaten. Omdat het design en de verschillende kleuren consequent zijn doorgevoerd zijn deze apparaten fraai met elkaar te combineren.Wat vinden klanten van Schneider?


SCHNEIDER magnetron SMW20VMR

Tevreden
Prima

Beoordeeld door Hilda op 11-04-2024

SCHNEIDER koelkast SCDD208VBL

Zeer tevreden mooi design
Een 10

Beoordeeld door Ruben op 20-01-2024

SCHNEIDER koelkast mat zwart SL300B CB A++

Mooi en ruim, maar maakt veel herrie
We hebben deze koelkast nu ruim een maand. We vinden hem mooi staan, al twijfel ik achteraf of we niet toch voor een smeg hadden moeten gaan ( geen ervaring daarmee, maar dat design vonden we ook mooi), maar de prijs heeft bij ons de doorslag gegeven. Het bestellen ging vlot, de koelkast werd netjes geleverd op de afgesproken tijd en neergezet door medewerkers. Hij is ruim en erg handig met de lades onderin. Gaat goed open en dicht.Helaas maakt hij veel herrie: de motor slaat geregeld aan met een behoorlijk brom geluid en er zit ook nog een drupgeluid in, zeker als er geen tv aanstaat ed is hij erg aanwezig. Onze oude koelkast van 15 jaar oud maakte veel minder lawaai. Het schijnt te komen door de minder milieuonvriendelijke koelvloeistof, maar als ik dit geweten had, had ik toch voor een inbouwkoelkast gekozen achteraf.

Beoordeeld door Tineke op 10-02-2018

SCHNEIDER koelkast creme mat SL210 C DD A++

Prima apparaat voor de prijs
Mooie koelkast, het binnenwerk is wat goedkoop uitgevoerd. Maar ja hij is ook niet zo duur als een smeg

Beoordeeld door martijn op 23-12-2016
Schneider heeft 4 product beoordelingen met een gemiddelde score van 3.8 van max. 5