bauknecht logo

Bauknecht vrijstaand en keukenapparatuur


Zowel op het gebied van keuken inbouw apparatuur als op het gebied van witgoed (wasmachines, koelkasten, drogers e.d.) is Bauknecht een begrip in Nederland. Het merk bestaat ruim 90 jaar en richt zich op de bovenkant van het middensegment. Met een breed assortiment geeft dit merk invulling door middel van een fraai design, een scherpe prijs stelling en een goede kwaliteit.

Bij de ontwikkeling van nieuwe apparatuur focust Bauknecht zich op het milieu en op comfort. Want wist u bijvoorbeeld dat de Bauknecht wasmachines tot de zuinigste in de markt behoren? En wat te denken van een inbouw vaatwasser met waterverbruik van slechts 6 liter ? En neem bijvoorbeeld de Bauknecht inbouw ovens met zelfreinigende pyrolyse functie. Of magnetrons met crisp waarin u super snel heerlijk knapperig kunt bakken. Praktisch en eenvoudig te bedienen. Zodat u tijd bespaart, wat waardevolle vrije tijd oplevert.

Bauknecht producten:

Contactgegevens Bauknecht :

Bezoekadres showroom:
Heerbaan 50-52
4817 NL BREDA

Adresgegevens:
Postbus 7112
4800 CG BREDA

Contactgegevens:
T: (076) 530 65 30
F: (076) 530 65 39

W:

Service dienst:
T: 0172-468444


De kwaliteit van Bauknecht

De kwaliteit van Bauknecht

Bauknecht positioneert zichzelf in het hoge middensegment waar merken als Bosch, Siemens, AEG e.d. zich ook bevinden. Naast een betrouwbare kwaliteit onderscheid Bauknecht zich in innovaties. Deze innovaties dragen bij aan de prestaties, kwaliteit en gebruiksgemakt van de Bauknecht apparaten.

De techniek van Bauknecht

De techniek van Bauknecht

Kwaliteit en techniek gaan veelal hand in hand samen. Met diverse innovaties heeft Bauknecht dit aspect de laatste jaren bewezen. Neem bijvoorbeeld de gehele nieuwe lijn wassen en drogen. Voorzien van 6th Sense en de unieke ZEN technologie.

Bauknecht apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Herkent u dat? Bent u een keer op een andere locatie en wilt u daar de oven, vaatwasser of magnetron gebruiken maar krijgt u deze maar niet aan de praat. Heel vervelend. Niet voor niks komt uit onderzoek naar voren dat gebruiksgemak en eenvoudige bediening steeds belangrijker gevonden worden door consumenten. Reden voor Bauknecht om al reeds in de ontwikkeling hierop te focussen. Met als resultaat een brede lijn apparaten welke niet alleen gemakkelijk zin in te stellen, maar ook nog eens prettig werken in dagelijks gebruik.

Aandacht voor het milieu

Aandacht voor het milieu

Wist u dat 30 procet van het energieverbruik van huishoudens voor rekening komt van het gebruik van huishoudelijke apparaten? Dit gegeven vorm het uitgangspunt voor Bauknecht om haar verantwoordelijkheid te nemen: het ontwikkelen van zuinigere, maar zeker ook duurzamere huishoudelijke apparaten.Wat vinden klanten van Bauknecht?


BAUKNECHT kookplaat inductie inbouw CTAI774FIN

Aansluitproblemen............
Ik vraag mij af hoe je deze kookplaat van maar liefst 6900kw aan kunt sluiten in een normale woning.........??????????? Zie specificaties van deze kookplaat

Beoordeeld door J. Messchendorp op 16-02-2019

BAUKNECHT magnetron met grill inbouw EMCCT9145PT

Heel blij met deze magnetron!
We zijn heel blij met onze nieuwe combi magnetron. We moesten even aan de bediening wennen, maar dat was snel geleerd. Hij ziet er prachtig uit, evenals onze stoomoven van Bauknecht. Het transport en de installatie werden ook prettig geregeld door De Schouw.

Beoordeeld door A. Sonnevelt op 09-02-2019

BAUKNECHT magnetron met grill inbouw EMCCT9145PT

Fijne magnetron
Fijn apparaat in gebruik.

Beoordeeld door Else op 09-02-2019

BAUKNECHT afzuigkap telescopisch DBAG 56 AS X

Afzuigkap werkt uitstekend, goede afzuiging
Werkt prima

Beoordeeld door Lammert op 02-02-2019

BAUKNECHT kookplaat inbouw TGW5675IN

Fraai en degelijk !
De kookplaat is niet alleen mooi om te zien maar ook fijn om op te werken. Prima stevige pandragers! En het gemak waarmee ik hem geplaatst heb is zeker een pluspunt! Hij paste prima in een gewoon standaard kastje van 60cm, dus moest niet heel de keuken verbouwen. Ik ben er zeer tevreden mee en zeker een aanrader, dus snel naar De Schouw Witgoed als je toe bent aan een nieuwe inbouw kookplaat!!!! Ik heb in ieder geval een goede keus en koop gemaakt!

Beoordeeld door E.S op 16-01-2019

BAUKNECHT koelkast inbouw KGIN3183A++

Bevalt prima
Bevalt prima, mooie verlichting, Indeling koelvakken had met name voor het onderste vak wat hoger gemogen; op de onderste plank kunnen geen pakken of halve liters flesjes rechtop staan; met name voor pakken lastig want geopende kunnen ze alleen in de deur staan

Beoordeeld door Frits op 04-01-2019

BAUKNECHT koelkast inbouw KGIN3183A++

Super koelkast en heel blij ook met de service van De Schouw
De bestelde koelkast werd snel geleverd, dat vond ik heel fijn. Ook de nazorg wordt serieus genomen. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe koelkast.

Beoordeeld door Ramona op 04-01-2019

BAUKNECHT koelkast inbouw KGIN3183A++

Fantastisch ! Fraaie koelkast
Een geweldig mooie en solide koel/vrieskast met een LED binnenverlichting die het ruimtelijke aspect vergroot. Prettige indeling met ruim voldoende indeling mogelijkheden. Combinatie is eenvoudig te monteren, zie instructie filmpje op You Tube. Een aanwinst voor iedere keuken! De levering door ¨De Schouw¨was perfect.

Beoordeeld door Dick Sman. op 04-01-2019

BAUKNECHT koelkast inbouw KGIN3183A++

Echt een heel goede koelkast !
Het is een super makkelijk en fijne koel/vries kombinatie en zijn er zeer tevreden mee.Met Vriendelijke groet,M. Bersi

Beoordeeld door Michael op 04-01-2019

BAUKNECHT kookplaat inbouw TGW5675IXL

Tevreden, maar...
Wok pit zou onafhankelijk,moeten zijn,klein vuurtje appart bedienbaar ivm sudderen, van bv. Vlees

Beoordeeld door N.Baanen op 04-01-2019

BAUKNECHT oven inbouw BLTMS9100IXL

Klasse oven
Buitengewoon goede oven met zeer goed gebruiksgemak. Zeer handig de reeds voor geprogrammeerde recepten en de mogelijkheid om daar eigen recepten aan toe te voegen.Oven is mooi vorm gegeven, veelzijdig qua toepassingen en snel op temperatuur.Volume van het signaal "gerecht gereed" zou wat luider mogen.Niet goedkoop, maar waar voor je geld.Groet.

Beoordeeld door H. Zurlohe op 03-01-2019

BAUKNECHT combi-magnetron EMCHT9145IXL

Goed apparaat
Zeer tevreden over deze combi magnetron. Hij is erg geluidsarm en doet wat hij moet doen. Mooi strak design. minpuntje: display zou beter verlicht mogen zijn vooral bij gebruik in de avond.

Beoordeeld door Hennie op 03-01-2019

BAUKNECHT combi-magnetron EMCHT9145IXL

Werkt goed, alleen display onhandig
Het enige, maar wel GROTE nadeel is, dat de display zeer slecht te lezen is.Het is een donker en monotoon display, wat best wel een stuk feller verlicht zou mogen zijn wanneer men het moet gebruiken!

Beoordeeld door Sandra op 03-01-2019

BAUKNECHT koelkast onderbouw URI1441/A+

Klasse
Wat jou see is wat jou get

Beoordeeld door g kuiper op 03-01-2019

BAUKNECHT / WHIRLPOOL schachtdeel AMC858IX

Voldoet
Erg blij met dit onderdeel.

Beoordeeld door A. op 22-12-2018

BAUKNECHT / WHIRLPOOL koolstoffilter DKF43

Raad het iedereen aan
Heel handig te bestellen online en binnen een paar dagen in huis met aanzienlijke korting! Dit is de goedkoopste webshop van allemaal, geloof me, ik heb ze stuk voor stuk bekeken en vergeleken. Keurig verpakt. Raad het iedereen aan!

Beoordeeld door Marieke op 18-12-2018

BAUKNECHT / WHIRLPOOL koolstoffilter DKF43

Simpel en goed
Vrij snelle levering, supergemakkelijk te installeren.

Beoordeeld door Hg op 18-12-2018

BAUKNECHT / WHIRLPOOL koolstoffilter DKF43

Origineel model
De goedkoopste op internet (incl verzending) en ook nog het originele fabrieksexemplaar. Als ik over 3 jaar een nieuwe moet, dan weer bij de Schouw Witgoed!

Beoordeeld door Jacco op 18-12-2018

BAUKNECHT / WHIRLPOOL koolstoffilter DKF43

-
-

Beoordeeld door E op 18-12-2018

BAUKNECHT / WHIRLPOOL koolstoffilter DKF43

Top !
Laag geprijsd, snel geleverd. Super!

Beoordeeld door Robert op 18-12-2018
Bauknecht heeft 149 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 / 10