6 artikel(en)

6 artikel(en)

AEG wasmachine - de beste prijs/kwaliteit verhouding

Een AEG wasmachine is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG wasmachine dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.

AEG Wasdroogcombinatie kopen?

Een wasdroogcombinatie is een wasmachine en droger in 1. Het grote voordeel is dat je een programma kan laten draaien waarin je was wordt gewassen en hierna direct wordt gedroogd. Scheelt flink in tijd dus.

Een goede was/droogcombinatie voor behoud van uw wasgoed

25% van de impact die onze kleding heeft op het milieu, hangt af van de manier waarop we er na aankoop voor zorgen. Betere wasgewoontes en natuurlijk de juiste apparatuur dragen bij om die impact zoveel mogelijk te verminderen. De was- en droogautomaten van AEG doen hun werk dan ook zo zuinig mogelijk en beschikken over tal van functionaliteiten die de gebruiker in staat stellen zijn om goed om te gaan met het milieu, zonder afbreuk te doen aan het wasresultaat.

Nieuwe serie AEG was/droogcombinaties

In 2023 heeft AEG de serie wasmachines en drogers aangepast, waarop - in juni 2023 - ook de nieuwe serie was/droogcombinaties is gebaseerd. Deze zijn met een compleet nieuw design helemaal in lijn van de rest van de AEG New Laundry range. Het grote voordeel van een was/droogcombinatie is natuurlijk dat hij minder ruimte inneemt dan twee aparte apparaten. De nieuwe AEG was/droogcombinaties hebben nog meer voordelen want dankzij de DualSense-technlogie kan zelfs handwasbare wol veilig worden gewassen én gedroogd.

DualSense

De nieuwe AEG was/droogcombinaties zijn uitgevoerd met DualSense technologie. Waar voorheen delicaat wasgoed wel gewassen werd in de was/droogcombinatie maar vervolgens met handmatig werd gedroogd is dit nu verleden tijd. Zelfs teer wasgoed als wol kan gerust gewassen en gedroogd worden. AEG heeft hiervoor zelfs het Woolmark Blue certificaat op haar was/droogcombinaties.

De AEG LWR9716C6 met OKOMix en warmtepomp technlogie

Het nieuwe energiezuinige model - de AEG LWR9716C6 was/droogcombinatie - is voorzien van de beproefde OKOMix 900 serie techniek die nu voor het eerst in een combi wordt toegepast. De LWR9716C6is uitgevoerd in het kenmerkende C-design met een zwarte bedieningsknop en een rvs paneel, heeft een was capaciteit van 10 kg. en kan 6 kg. non-stop wassen én drogen.

Meest gestelde vragen over AEG was/droogcombinaties

Hoe werkt een AEG was/droog combinatie?
Een AEG was/droog combinatie werkt door middel van een wasprogramma gevolgd door een droogprogramma. Het apparaat is ontworpen om naadloos over te gaan van het wassen naar het drogen van de was, zonder dat je de was hoeft over te zetten naar een andere machine. Tijdbesparend dus.


Is een was/droog combinatie van AEG effectief in het wassen en drogen van kleding?
Ja, AEG was/droog combinaties zijn effectief in het wassen en drogen van kleding. Ze zijn ontworpen om een uitstekend was- en droogresultaat te leveren, met verschillende was- en droogprogramma's die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.


Zijn er speciale vereisten voor de installatie van een AEG was/droog combinatie?
Ja, er zijn enkele speciale vereisten voor de installatie van een AEG was/droog combinatie, zoals een geschikte watertoevoer en afvoer en voldoende ruimte om de machine te installeren. Lees de instructiehandleiding goed door om ervoor te zorgen dat de machine veilig zijn werk kan doen.


Zijn AEG was/droog combinaties energiezuinig?
Ja, AEG was/droog combinaties zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. Ze zijn voorzien van verschillende energiebesparende functies, zoals automatische uitschakeling en efficiënte was- en droogprogramma's, om het energieverbruik te verminderen en de kosten te verlagen.


Kan een was/droog combinatie van AEG grote hoeveelheden was aan?
Ja, de meeste AEG was/droog combinaties kunnen grote hoeveelheden was aan. Het is belangrijk om de capaciteit van de machine te controleren voordat u deze koopt om ervoor te zorgen dat deze aan uw behoeften voldoet.


Kan ik de was- en droogprogramma's aanpassen op mijn specifieke behoeften?
Ja, de meeste AEG was/droog combinaties bieden verschillende programma's die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur en centrifugesnelheid aanpassen om uw kleding te beschermen en energie te besparen.
Tip: bekijk ook eens ...

Tot € 150,- cashback op AEG apparatuur
Tot € 150,- cashback op AEG apparatuur
Ontvang tot 150,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde AEG apparaat 1 maart t/m 16 juni of 31 augustus 2024 (afhankelijk van het model) ...

Ontvang tot 150,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde AEG apparaat 1...
Lees verder...
monteur voor reparatie - storing aeg wasmachine
AEG wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een AEG wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor AEG wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen. ...

U heeft een AEG wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle f...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie was/droogcombinaties van AEG
Welke AEG serie was/droogcombinaties beschikt over welke technieken
Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasdroogcombi het beste bij u past !...

Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk ...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie drogers van AEG
Welke AEG serie drogers beschikt over welke technieken
Welke serie drogers van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasdroger het beste bij u past !...

Welke serie drogers van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudig...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie wasmachines van AEG
Welke AEG serie wasmachines beschikt over welke technieken
Welke serie wasmachines van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasmachine het beste bij u past !...

Welke serie wasmachines van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvo...
Lees verder...