8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een goede was/droogcombinatie voor behoud van uw wasgoed

25% van de impact die onze kleding heeft op het milieu, hangt af van de manier waarop we er na aankoop voor zorgen. Betere wasgewoontes en natuurlijk de juiste apparatuur dragen bij om die impact zoveel mogelijk te verminderen. De was- en droogautomaten van AEG doen hun werk dan ook zo zuinig mogelijk en beschikken over tal van functionaliteiten die de gebruiker in staat stellen zijn om goed om te gaan met het milieu, zonder afbreuk te doen aan het wasresultaat.

Nieuwe serie AEG was/droogcombinaties

In 2016 heeft AEG de serie wasmachines en drogers aangepast, waarop - in juni 2017 - ook de nieuwe serie was/droogcombinaties is gebaseerd. Deze zijn met een compleet nieuw design helemaal in lijn van de rest van de AEG New Laundry range. Het grote voordeel van een was/droogcombinatie is natuurlijk dat hij minder ruimte inneemt dan twee aparte apparaten. De nieuwe AEG was/droogcombinaties hebben nog meer voordelen want dankzij de DualSense-technlogie kan zlefs handwasbare wol veilig worden gewassen én gedroogd.

DualSense

De nieuwe AEG was/droogcombinaties zijn uitgevoerd met DualSense technologie. Waar voorheen delicaat wasgoed wel gewassen werd in de was/droogcombinatie maar vervolgens met handmatig werd gedroogd is dit nu verleden tijd. Zelfs teer wasgoed als wol kan gerust gewassen en gedroogd worden. AEG heeft hiervoor zelfs het Woolmark Blue certificaat op haar was/droogcombinaties.

De AEG L8WE06CS met OKOMix technlogie

Het nieuwe model - de AEG L8WE06CS was/droogcombinaite - is voorzien van de beproefde OKOMix 800 serie techniek die nu voor het eerst in een combi wordt toegpast. De L8WE06CS is uitgevoerd in het kenmerkende C-design met een rvs bedieningsknop en een rvs paneel, heeft een wascapaciteit van 1-10 kg. en kan 6 kg. non-stop wassen én drogen.