AEG bovenlader wasmachine


3 artikel(en)

Een bovenlader wasmachine van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG bovenlader wasmachine is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG bovenlader wasmachine dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Ruime keuze Aeg bovenladers

Slechts een kleine groep mensen kiest voor een bovenlader wasmachine. Vaak wordt voor een bovenlader gekozen omdat er minder gebukt hoeft te worden bij het beladen. Daarnaast zijn de smallere afmetingen een veel gehoorde reden voor de keuze van een bovenlader. AEG heeft als één van de weinige merken hierin een breed en goed assortiment. De AEG bovenlader wasmachines zijn slechts 40 cm. breed, maar bieden een vrij goede stabiliteit (een bovenlader is altijd minder stabiel dan een bovenlader, omdat de krachten op een minder breed vlak op de grond verdeeld worden). Met ruime keuze in verschillende toerentallen, maar ook in functie en mogelijkheden biedt AEG invulling op basis van veelgestelde wensen.

Een AEG bovenlader wasmachine met 1500 toeren

Onderscheidend in het assortiment bovenladers is het model met 1500 toeren centrifuge. Doordat het stabiliteit systeem van AEG zeer goed is, is het mogelijk om de krachten welke bij 1500 toeren centrifugeren ontstaan op de juiste wijze naar de vloer toe te verdelen. Deze 1500 toeren bovenlader behoort verder tot de topklasse van AEG en is onder andere uitgevoerd met een LCD display.