Bauknecht vrijstaande vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een Bauknecht vrijstaande vaatwasser is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht vrijstaande vaatwasser komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht vrijstaande vaatwasser combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Fraai ontwerp

De nieuwe lijn vrijstaande vaatwassers van Bauknecht beschikt over een rustig design welke gekenmerkt wordt door een vlakke deur, een zwart bedieningspaneel met druktoetsen en een geintegreerde greep. De vaatwasser is leverbaar in het wit en het roestvrijstaal en kan zodoende naar wens gecombineerd worden met andere producten in uw keuken.

Binnenzijde van de vaatwassers

Het interieur van de vaatwasser is uitgevoerd met een volledig roestvrijstalen kuip en heeft twee verstelbare korven. Het topmodel heeft daarbij de mogelijkheid van een besteklade. Praktisch verder bij de Bauknecht vaatwassers zijn de functies PowerClean+ en PowerDry. Deze functies zitten helaas niet op alle modellen, maar zorgen voor een optimale reiniging - zelfs van sterk vervuilde vaat - en een optimale droging - zelf van kunststof servies.


De Schouw Witgoed heeft 1706 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10