Magazijn opruimingen

Bijgewerkt op: 06-06-2024
Profiteer nu van onze speciale opruimingen, showroom modellen en b-keuze. Doorlopend vindt u op deze pagina de laatste vrijstaande en inbouw keuken apparatuur tegen zeer interessante prijzen! Naast apparatuur welke uit de showroom opgeruimd wordt, betreft het bij sommige apparaten ook een b-keuze apparaat. Voor deze acties geldt op=op dus wees er snel bij !


1-36 of 52


BORETTI outlet / sale

Het van oorsprong Nederlandse merk Boretti is de specialist op design apparatuur en dan met name op design fornuizen en inbouw apparatuur. Boretti wordt gekenmerkt door de fraaie Italiaanse afwerking / styling gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit. Mede vanwege deze fraaie combinatie is de vraag naar Boretti keukenapparatuur hoog. De Boretti outlet / sale is dan ook een interessant overzicht van de aanbiedingen en acties. Veel van deze acties vinden haar oorsprong in partij inkoop. Denk hierbij aan acties van Boretti, over voorraad of andere redenen waarom tijdelijk Boretti apparaten tegen lagere prijzen verkocht kunnen worden. Daarnaast betreft het soms ook opruimingen van showroom modellen. In dit geval vermelden wij duidelijk op onze website dat het om een showroom opruiming gaat.

Interessante prijzen door hoge kortingen op BORETTI apparatuur

Profiteer nu van onze acties en aanbiedingen. Aangezien het om partij verkoop of showroom modellen (in dat laatste geval staat dit heel duidelijk in de tekst vermeld) betreft het veelal op=op. Interesse in een ander merk? Bekijk het volledige overzicht van de outlet / sale apparaten.