Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

OUTLET - Partij verkoop en showroom opruimingen

1 artikel(en)


AEG outlet / sale

Het Duitse topmerk AEG is één van de grootste witgoed merken op de Nederlandse markt. Mede hierdoor is het brede assortiment continue aan verandering onderhevig. Op deze wijze vult AEG perfect de vraag naar de markt in. Een ander voordeel van deze strategie is het aanbod van acties en opruimingen. Oude voorraad dient te worden opgeruimd en nieuwe voorraad wordt tegen introductieprijzen op de markt aangeboden. De Schouw Witgoed speelt hierop in met het AEG outlet / sale aanbod. Een steeds veranderd assortiment actieproducten welke tegen zeer interessante prijzen gekocht kunnen worden.

Interessante prijzen door hoge kortingen op AEG apparatuur

Profiteer nu van onze acties en aanbiedingen. Aangezien het om partij verkoop of showroom modellen (in dat laatste geval staat dit heel duidelijk in de tekst vermeld) betreft het veelal op=op. Interesse in een ander merk? Bekijk het volledige overzicht van de outlet / sale apparaten.