Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

ioMabe IOB150BB koelkast onderbouw nis ± 82 cm.


Alle opties weergeven

Beschrijving IOB150BB

Lees verder

De ioMabe IOB150BB is een zwarte onderbouw flessenkoelkast (roestvrijstalen greep) uitgerust met elektronische temperatuurregeling voor het optimaal koelen van al uw dranken. Deze beverage centers heeft een capaciteit van maar liefst 150 liter en is uitgerust met stevige stalen draadgaas schappen, glazen deur met UV bescherming, LED-verlichting en verwisselbare scharnieren.Tevens is deze drankenkoeler te combineren met de ioMabe wijnkoelers aangezien deze gelijke afmetingen en hetzelfde design hebben. Een absolute functionele verfraaiing van uw keuken.

Info van fabrikant

ioMabe merk informatie Iomabe IOB150BB koelkast

- Type koelkast: Vitrinekoeler
- Deur venster: Zwart met glazen venster
- Greep: roestvrijstaal
- Body: zwart
- Uitvoering: onderbouw / vrijstaand
- Hoogte: 82 cm
- Breedte: 60 cm
- Energie-efficiëntieklasse: F
- Geluidsniveau: 41 db
- Draairichting deur: Rechts
- Netto inhoud koelgedeelte: 150 liter
- Verlichting: LED

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse F
EAN
7502271273976
Merk
ioMabe
Soort
koelkast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Onderbouw (onder aanrecht)
Inhoud koelgedeelte (liters)
150,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 82 cm.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

American Appliances, importeur van het merk ioMabe in de Benelux, geeft standaard 2 jaar volledige garantie op de IOMABE koelkast onderbouw zwart IOB150BB. Op de onderdelen van het hermetisch gesloten koelcircuit wordt 5 jaar garantie gegeven.

Garantievoorwaarden van ioMabe
ioMabe heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vindt u ook een overzicht van de aspecten die niet onder de garantie vallen. Algemene voorwaarden voor garantie en dienst na verkoop
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat wij van De Schouw Witgoed beschikken over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij u allereerst proberen - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de servicedienst van ioMabe en uw storing bespreken. Afhankelijk van deze uitkomst, de plaats waar u woont en de planning zal worden besloten of onze eigen servicedienst of de servicedienst van ioMabe naar u toe zal komen. U zal gebeld worden om een afspraak te maken voor een bezoek van de monteur.

Online een servicebezoek aanvragen
Naast telefonisch bij ons uw storing aan te melden is het ook mogelijk om dit online rechtstreeks bij de fabrikant te doen. U zult dan gebeld gaan worden voor het maken van een afspraak voor het bezoek van de monteur.
Aanvraag service bezoek ioMabe

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag