21 artikel(en)

21 artikel(en)

iSensoric - de ideale hulp

In het assortiment afwasautomaten van Siemens is het intelligent iSensoric systeem onmisbaar. Dankzij verschillende sensoren wordt het was- en droogproces tijdens het programma gestuurd waardoor het automatische programma optimaal kan functioneren. Allereerst wordt direct aan het begin van het programma de vuilheidsgraad van het water gemeten. Op basis van deze informatie wordt de tijdduur, temperatuur en de benodigde hoeveelheid water bepaald. Gedurende het programma wordt deze meting steeds opnieuw verricht, waardoor de vooruitgang van het programma nauwgezet gevolgd kan worden. Indien nodig is het daardoor mogelijk om tijdens het programma bij te sturen. Zo kan het voorkomen dat de vaatwasser opeens sneller klaar is of - indien het vuil lastig loskomt van de afwas - het programma meer tijd nodig heeft.

Praktische indeling van de korven

Belangrijk naast goede prestaties van de vaatwasser in een praktische indeling van de korven. Uw eigen vaat moet op gemakkelijke wijze in de korven geplaatst kunnen worden. Of het nu een verjaardag is met veel kopjes en schotels of dat het nu de dagelijkse vaat met potten en pannen betreft: de vaatwasser moet flexibel in te delen zijn. De VarioFlex en VarioFlexPro korven bij de luxere vaatwassers van Siemens geven optimaal invulling aan deze wens. Diverse bordenrekken en hulprekken zijn op- en neerklapbaar. En indien gewenst zijn de vaatwassers ook te voorzien van een VarioLade. Met deze besteklade houdt u meer inhoud in de onderkorf en bent u verzekerd van een schoon waresultaat van uw bestek.

Verschillende uitvoeringen

De Siemens vaatwassers zijn leverbaar in het wit, maar ook in het roestvrijstaal. Daarmee kan invulling gegeven worden aan de design keuken of een betere combinatie gemaakt worden met andere keukenapparatuur. Naast de standaard afmeting van 60 centimeter breed zijn er ook diverse modellen van 45 centimeter breed verkrijgbaar. Tot slot zijn er ook compacte vaatwassers welke beschikken over een enkele korf leverbaar.