5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een inbouw vaatwasser met een roestvrijstaal front

De term onderbouw vaatwasser is lang niet bij iedereen bekend. Dit type vaatwasser is eigenlijk een variant op de inbouwvaatwasser en is bij Siemens leverbaar met een roestvrijstaal front. De vaatwasser is eenvoudig in te bouwen: na het aansluiten van de slangen en elektra kan de vaatwasser in de nis geschoven worden. Doordat een onderbouw vaatwasser over een poten systeem beschikt is deze gemakkelijk op de gewenste hoogte te stellen. Vervolgens kan de vaatwasser vast gezet worden en de plint weer voor de keuken geplaatst worden. Ten opzichte van een vrijstaande vaatwasser is een onderbouw model dus voorzien van een poten systeem en een doorlopende plint van uw keuken.

Belangrijk: vaste maat van de deur

Omdat een originele onderbouw vaatwasser uitgevoerd is met een vaste deurmaat is het belangrijk deze te vergelijken met de afmetingen van uw keukenkasten. De onderbouw vaatwassers van Siemens hebben een deurhoogte van 72 centimeter. Deze afmeting is standaard bij normale keukens - maar aangezien veel nieuwe keukens verhoogd zijn en zodoende een hogere maat van de kastdeurtjes heeft is - het belangrijk dit na te meten. Het is namelijk alleen fraai als de onderzijde van uw vaatwasser exact gelijk loopt aan de onderzijde van de keukenkasten.

Siemens onderbouw vaatwasser kopen

Siemens heeft een aantal onderbouw vaatwassers in het assortiment zitten welke prijstechnisch interessant geprijsd zijn. Deze vaatwassers zijn eenvoudig te bedienen en verschillen in geluidsniveau, specificaties en indeling van de korven. Praktisch zijn de Siemens afwasmachines welke beschikken over een display zodat de starttijd uitgesteld kan worden en de resterende looptijd van het programma afgelezen kan worden.