10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.

Scherp geprijsd

Het assortiment vrijstaande afwasmachines van Inventum bestaat voornamelijk uit witte modellen uitgevoerd in de standaard breedte van 60 centimeter. De verschillende modellen hebben goede specificaties voor een concurrerende prijsstelling en verschillen ten opzichte van elkaar in energie- en waterverbruik, geluidsniveau en mogelijkheden.

Energie- en waterverbruik

De instapmodel vaatwassers van Inventum beschikken over een energieklasse A+ en zijn daarmee zuinig. Deze modellen hebben een waterverbruik van ongeveer 11 liter per programma. De luxere vrijstaande afwasmachines zijn uitgevoerd met een energieklasse A++ label (nog zuiniger) en een verbruik van slechts 9 liter water.

Geluidsniveau

Indien u een open keuken of een woonkeuken heeft is een laag geluidsniveau van de vaatwasser comfortabel. De Inventum afwasmachines beschikken over een geluidsniveau van 49 dB bij het instapmodel tot slechts 45 dB bij de luxe uitvoering.

Mogelijkheden

Praktisch verder is de mogelijkheid om de vaatwasser in starttijd uit te stellen. Vooral indien u vaak 's nachts de vaatwasser laat draaien of deze zo wenst te programmeren dat de vaat schoon is als u uit uw werk komt, is deze functie een prettige toevoeging.