Unieke Smeg inductie kookplaten

Artikel geplaatst op: 22-12-2021 | update datum: 23-12-2021
Inductie is nog steeds de meest populaire kookplaatkeuze als het gaat om snelheid, kookprestaties en veiligheid. Het verfijnde en minimalistische uiterlijk van de kookplaat versterkt ook zijn aantrekkingskracht omdat hij naadloos kan worden geïntegreerd in elke keukenstijl. Smeg biedt al een breed scala aan inductiekookplaten in verschillende kleuren, maten en indelingen, sommige met flexibele kookzones, en Smeg neemt de flexibiliteit nog verder met de introductie van AREA Inductiekookplaten, de slimmere manier om te koken.

Ontdek de nieuwe Smeg SIA1963D (zwart) en SIA1963DS (zilver) inductie kookplaat met Area Vivo Screen. Het inductie koken van de toekomst.
De Area Vivo Screen Max SIA1963D en SIA1963DS inductiekookplaten zijn de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar maximale vrijheid en flexibiliteit in gebruik, met de mogelijkheid om tot zes pannen van verschillende afmetingen te gebruiken. Verkrijgbaar in zwart en zilver, deze Area inductiekookplaten passen bijzonder goed bij Smeg's Dolce Stil Novo en Linea keukenapparatuur.Smeg Area Vivo Screen

Fraai design

Uitgerust met een Glassy keramisch glasoppervlak met zeefdruk onder het glas, hebben de kookplaten een veel grotere helderheid dan traditionele inductieglazen en zijn ze volledig glad, voor een stille, gemakkelijke beweging van de pannen en natuurlijk eenvoudige reiniging.


Andere mogelijkheden met de Area Vivo Screen kookplaten

Innovatieve technologie

Deze kookplaten hebben niet alleen een aantrekkelijk design, ze zijn ook uitgerust met innovatieve technologieën die zich aanpassen aan uw behoeften.

De hoge resolutie 7'' TFT-bedieningselementen bieden een breed scala aan aanpasbare functies. Het kleurrijke display toont de positie, grootte en vorm van de pan voor eenvoudige en intuïtieve bediening, terwijl u met de Follow Pot-functie pannen vrij over de kookplaat kunt bewegen met behoud van de oorspronkelijke instellingen, zonder dat u zich aan vooraf ingestelde kookzones hoeft te houden.

De Auto-potdetectiefunctie is ook ontworpen om automatisch de positie van de pannen op de kookplaat te herkennen, zodat je niet het juiste gebied hoeft te activeren.


Andere mogelijkheden

Naast de traditionele kookfuncties zijn deze kookplaten uitgerust met onafhankelijke timers en speciale functies voor maximale controle, waaronder de mogelijkheid om ingrediënten te smelten op 44 °C, ingrediënten warm te houden op 70 °C en een kookfunctie op 92 °C.

Area-inductiekookplaten zijn ook uitgerust met een Eco-Logic Advance-systeem waarmee u het vermogen van de kookplaten kunt matigen tot 2400 W en de instellingsparameters kunt aanpassen aan uw individuele behoeften, voor maximale gebruiksflexibiliteit.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.