Wokken en grillen op een inductie kookplaat

Artikel geplaatst op: 16-04-2016 | update datum: 25-03-2023
Voor het bereiden van voedsel is een goede wok en in sommige situatie ook een grill / bakplaat van zeer groot belang. Voor gaskookplaten is dit volop verkrijgbaar , maar deze zijn vrijwel allemaal niet geschikt voor inductie.

De infinite wok set bestaat uit een wok en speciale wokring geschikt voor inductie
De infinite wok set bestaat uit een wok en speciale wokring geschikt voor inductieVerschillende opties:

Om aan de vraag te voldoen heeft Electrolux de Infinite wok, de GemGrill en de Plancha Grill ontwikkeld. Stuk voor stuk hoogwaardige producten waarmee voldaan wordt aan de wensen welke op dit vlak nog niet ingevuld waren.

Wokken en grillen op een inductie kookplaat met wok en bakplaat
Wokken en grillen op een inductie kookplaat met wok en bakplaatInfinite wok

Naast een bijzonder fraai design van de infinite wok is deze - door de combinatie met inductie - ook nog eens veel sneller warm. Ideaal om goed te wokken, maar ook voor bijv. sudderen van gerechten.

GemGrill

Voor professioneel grillen met een inductie kookplaat biedt de Gem Grill een extra groot geribbeld vlak met driedubbele anti-aanbaklaag van Zwitserse top kwaliteit. Praktisch op snel, gezond en met geen of weinig toevoeging van vet uw vlees, vis of groente te grillen.

Plancha grill

Een bridge grillplaat uitgevoerd met een geribbeld deel voor echt grillen en een apart vlak deel. Grote grill plaat uitgevoerd in gegoten aluminium en eveneens voorzien van een driedubbele anti-aanbaklaag van Zwitserse kwaliteit.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.