Smeg inductie fornuizen


1-28 of 38

1-28 of 38

Een fornuis van Smeg

Een Smeg fornuis onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg fornuis aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg fornuis is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Koken op een inductie fornuis

Koken op inductie neemt de laatste jaren steeds verder toe. Naast het feit dat het snel en veilig is, biedt ook het het gemakkelijk schoonmaken een belangrijke rol. Indien er geen pan op de inductie zone geplaatst is, vindt er ook geen warmteoverdracht plaats. Natuurlijk wordt de glasplaat daarbij wel iets warm, maar als u de plan eraf haalt zal er geen actieve warmte meer overgedragen worden. Een inductie fornuis biedt zodoende een goed, veilig en zuinig alternatief ten opzichte van gas.

Diverse uitvoeringen

Smeg - de nummer 1 in Nederland op het gebied van 90 cm. fornuizen - is ook volop bezig met de overstap naar inductie. Naast diverse roestvrijstalen fornuizen biedt Smeg ook enkele antraciet, creme en zwarte uitvoeringen. Ook de inductie fornuizen van Smeg worden gekenmerkt door een fraai Italiaans design en de nieuwste ontwikkelingen gecombineerd met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding en een laag verbruik. Doordat de verschillende inductiefornuizen op de diverse design lijnen van Smeg aansluiten zijn er uitvoeringen in klassiek design, strak maar ook met een semi-professioneel design beschikbaar.

Aansluitwaarde van uw Smeg inductie fornuis

Ook bij inductiefornuizen van Smeg is het belangrijk om de aansluitwaarde goed in de gaten te houden. Deze waarde bepaald de benodigde elektra aansluiting in uw woning. Op basis daarvan adviseren wij u om vooraf te controleren of deze aansluiting aanwezig is en - indien dat niet zo is - wat de kosten voor de benodigde aanpassingen zullen zijn. Dit kan een aanpassing in de meterkast zijn met het trekken van een nieuwe kabel naar de keuken eventueel in combinatie met een verzwaring van de hoofdzekering door de netbeheerder. Omdat Smeg een breed assortiment inductie fornuizen heeft kan het ook te overwegen zijn om in dat geval voor een ander model te kiezen. Wij adviseren u hier graag over.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5