Pelgrim vaatwasser


15 artikel(en)

15 artikel(en)

Een vaatwasser van Pelgrim

Als u op zoek bent naar de combinatie van een fraai design en goede specificaties voor een betaalbare prijs dan biedt een Pelgrim vaatwasser u hiervoor een zeer interessante oplossing. Door heel gericht te kijken naar de concurrentie en zelf op het gebied van ontwikkeling voorop te lopen biedt en Pelgrim vaatwasser u een zekerheid voor iedere keuken. En - zoals u dat bij een Pelgrim vaatwasser mag verwachten - natuurlijk met bijzonder veel aandacht voor verbruik en milieu. Want een Pelgrim is een verantwoord product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.


Pelgrim vrijstaande vaatwassers

Binnen het assortiment afwasmachines van Pelgrim treft u zowel vrijstaande als inbouw uitvoeringen aan. De vrijstaande vaatwassers zijn leverbaar in de kleuren wit en zilvermetalic. De vaatwassers bieden goede specificaties gecombineerd met een scherpe prijsstelling. Fraai is het luxe interieur met grafiet gekleurde korven. De vrijstaande afwasautomaten beschikken verder over een roestvrijstalen kuip, een flexibele indeling en een laag water en energieverbruik. Daarmee voldoen deze apparaten aan de actuele eisen voor besparing van water en energie.

Assortiment inbouw vaatwassers

Voor invulling in een keuken met inbouwapparatuur biedt Pelgrim een breed assortiment inbouw vaatwassers. Naast een paar half geintegreerde modellen bestaat de line-up hoofdzakelijk uit volledig geintegreerde vaatwassers. Pelgrim heeft deze in de meest verkochte standaard maat beschikbaar, maar ook als verhoogde vaatwassers. Zelfs diverse smalle vaatwassers van 45 cm breed heeft Pelgrim leverbaar.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie heeft Pelgrim dus een bijpassende vaatwasser. Praktisch daarbij is ook de mogelijkheid voor een model met een besteklade. Een aantal vaatwassers binnen het assortiment beschikt over een derde korf bovenin de binnenruimte waarin u uw bestek e.d. kunt plaatsen. Een handige oplossing welke meer ruimte geeft in de onderkorf, doordat daar geen bestekmand geplaatst hoeft te worden.

Een Pelgrim vaatwasser kopen

Indien u overweegt een Pelgrim afwasmachine te kopen dient u - naast de afmetingen en het juiste model - goed te overwegen welke functies u wenst. Naast het feit dat de modellen van Pelgrim standaard zuinig en goed gespecificeerd zijn, beschikken de luxere modellen over handige functies als uitgestelde starttijd, een tijverkocht functie, indicatie verlichting op de vloer en een XXL binnenruimte.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1719 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5