Siemens EX875LYV1E inductie kookplaat inbouw, met 4 zones / zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits / zones
Breedte kookplaat (cm)
81,20
Bekijk specificaties

Meer opties

Beschrijving EX875LYV1E

Lees verder

De Siemens EX875LYV1E is een 80 cm. brede inductie kookplaat voorzien van flexInduction Plus. Deze moderne inbouw kookplaat is 81.2 centimeter breed en uitgevoerd met zwarte glaskeramische glasplaat. Aan de onderzijde bevindt zich een facet geslepen rand. De kookplaat is verder voorzien van een Home Connect mogelijkheid en heeft een Dual Lightslider bediening midden voor.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- flexInduction Plus: De slimme, flexibele kookplaat die zich aanpast aan jouw kookstijl.
- Dual lightSlider: bedien je kookplaat met één beweging.
- Home Connect: met de app voor Android en iOS heb je altijd en overal controle over je kookplaat.
- braadSensor Plus: nooit meer aangebrand eten weggooien.
- powerMove Plus: drie verschillende warmtezones maken het koken nog makkelijker.

TouchControl - Met een simpele aanraking te bedienen.
Met touchControl is je kookplaat buitengewoon gemakkelijk te bedienen. Raak met je vinger het bedieningspaneel op het glazen front aan. Elke kookzone is voorzien van een eigen touchControl om de gewenste temperatuur in te stellen.

flexInduction Plus - De kookplaat past zich aan jouw pannen aan
Met flexInduction Plus worden de flexibele kookzones automatisch in twee richtingen uitgebreid om ruimte te bieden voor extra grote pannen (tot 30 cm diameter). Wanneer een kookzone te klein is, dan activeert de kookplaat meer inductiespoelen voor een gelijkmatige verhitting. Een braadslee, teppanyaki of grillplaat (tot 40 cm breed) verwarmen? Dat is nu makkelijker dan ooit.

Dual lightSlider - Eén beweging, ultieme controle.
Dankzij de strak vormgegeven dual lightSliders kun je de kookzones aan beide zijden van de kookplaat met één vloeiende beweging bedienen. De interface verdwijnt zodra de kookplaat uitgeschakeld wordt, zodat je geniet van een elegant, minimalistisch ontwerp in de keuken.

braadSensor Plus - Bakken en braden volledig onder controle.
braadSensor Plus helpt je het perfecte resultaat te bereiken, van de eerste tot de laatste goudbruin gebakken pannenkoek. De sensor geeft een melding zodra de pan de gewenste temperatuur heeft bereikt en zorgt dat deze tijdens het bakken constant blijft. Hiermee voorkom je aanbranden, en kun je zorgeloos genieten van je gezelschap.

powerMove Plus - Bakken, garen, warmhouden: iedere kookfase z'n eigen zone.
Dankzij de drie verschillende warmtezones op je kookplaat houd je een deel van het gerecht makkelijk warm terwijl je de rest klaarmaakt. De individuele zones worden geactiveerd zodra je de pan erop schuift.

flexMotion - Temperatuurinstellingen verplaatsen mee met je pannen.
Minder gedoe met je kookplaat, meer plezier met koken. flexMotion onthoudt temperatuurinstellingen van verschillende pannen. Verplaatst je een pan? Dan verplaatst de juiste instelling met de pan mee. Zo verander je makkelijk de positie van je pannen op de kookplaat zonder de temperatuur weer opnieuw te hoeven instellen.

powerBoost - Meer vermogen wanneer u het nodig heeft.
Met de powerBoost-functie verhoogt u het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaart u tot 35% aan wachttijd, en kunt u sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.

Inductie - Snel, veilig, energiezuinig en gemakkelijk schoon te maken.
Direct warm én direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct naar de pannen en hun inhoud gevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. De voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.

Kookwekker met uitschakelfunctie.
De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.

Info van fabrikant

Siemens merk informatie Siemens EX875LYV1E kookplaat
EX875LYV1E, Inductiekookplaat


Algemene informatie:
- Flexibiliteit kookzones
- 2 flexZones met uitbreiding: gebruik kookgerei van elke vorm of afmetig overal binnen de 40 cm uitgebreide zone
- 80 cm: ruimte voor 4 potten of pannen.
- Kookzone linksvoor: 230 mm, 200 mm, 2.2 kW (max. vermogen 3.7 kW)
- Kookzone linksachter: 230 mm, 200 mm, 2.2 kW (max. vermogen 3.7 kW)
- Kookzone rechtsvoor: 230 mm, 200 mm, 2.2 kW (max. vermogen 3.7 kW)
- Kookzone rechtsachter: 230 mm, 200 mm , 2.2 kW (max. vermogen 3.7 kW)

Design
- Rvs profiellijsten zijkanten
- Tijdsbesparing en efficiency
- powerBoost-functie voor alle inductiekookzones : kook water sneller dankzij 50% meer energie dan op de hoogste stand.
- panBoost-functie: voor het snel verwarmen van uw braadpan: verwarmt pannen sneller dan op de hoogste stand en beschermt tegelijkertijd de pancoating.
- Automatic join split: Bij het plaatsen van groot kookgerei verbindt de kookplaat automatisch twee kookzones tot een grote zone.
- powerMove Plus (3 standen): verhoog of verlaag het vermogensniveau door de pan eenvoudig naar voren of naar achteren te bewegen.
- flexMotion: verplaats de pan naar een andere kookzone met behoud van de gekozen instelling: verplaats de pan naar een andere kookzone met behoud van de gekozen instelling.
- quickStart functie: bij het aanzetten selecteert de kookplaat automatisch de kookzone met kookgerei in (geplaatst in uit-modus).
- reStart functie: hersteld alle vorige instellingen door de kookplaat binnen 4 seconden weer in te schakelen.
- Kookhulp
- braadSensor Plus met 5 temperatuurstanden en 9 automatische programma's: voorkomt aanbranding door de automatische temperatuurregeling van de ingebouwde sensor
- Connectiviteit
- Home Connect: op afstand monitoren en aanpassen van de instellingen met de Home Connect App: controleer of de kookplaat is uitgeschakeld ook als je niet thuis bent, en vind recepten of extra functies in de Home Connect app.
- cookConnect: bedienen van een cookConnect geschikte afzuigkap: activeert automatisch de afzuigkap tijdens het koken, dankzij de wifi-verbinding van kookplaat en geschikte afzuigkap.

Gebruiksgemak
- Dual lightSlider: intuïtieve bediening via de 2 verlichte slider displays (onzichtbaar wanneer uitgeschakeld)
- 17 Vermogensstanden: past de warmte nauwkeurig aan met 17 vermogensstanden (9 hoofdstanden en 8 tussenstanden)
- Warmhoudfunctie: houd gerechten warm op een vooraf ingesteld laag vermogen.
- Gerechten assistentie: vind eenvoudig de juiste temperatuurinstelling voor een bepaald gerecht via de home connect app.
- Timer met uitschakelfunctie voor alle kookzones: schakelt de kookzone uit aan het einde van de ingestelde tijd (bijv. voor gekookte eieren).
- kookwekker : een alarm aan het einde van de ingestelde tijd (bijv. voor pasta).
- count-up timer
- : laat zien hoeveel tijd er is verstreken sinds het starten van de timer (bijv. voor aardappelen).

Veiligheid:
- 2-Voudige restwarmte-aanduiding: geeft aan welke kookzones nog warm zijn.
- Kinderbeveiliging: voorkomt activering van de kookplaat
- Hoofdschakelaar: schakelt alle kookzones uit met een druk op de knop
- Veiligheidsuitschakeling: om veiligheidsredenen stopt het verwarmen na een vooraf ingestelde tijd zonder interactie (aanpasbaar)
- wipeGuard: wrijfbeveiliging 20 seconden: veeg overgekookte vloeistoffen af zonder onbedoeld de instellingen te wijzigen (blokkeer alle toetsen gedurende 30 seconden)
- Weergave energieverbruik : toont het elektriciteitsverbruik van het laatste kookproces

Installatie
- Afmetingen (bxdxh mm): 812 x 520 x 51
- Inbouwmaten (hxbxd mm) : 51 x 750 x (490 - 500)
- Minimale werkbladdikte: 16 mm
- Aansluitwaarde: 7400 W
- powerManagement functie: beperk het maximale vermogen indien nodig (afhankelijk van de zekering van de elektrische installatie).
- Aansluitsnoer: 1.1 m, Aansluitsnoer meegeleverd
- Accessoires
- 1x afstelstrip 750 - 780 mm inbegrepen

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits / zones
Breedte kookplaat (cm)
81,20
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
Merk
Siemens
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
51 x 812 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
490-500 x x 51 mm.

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS kookplaat inbouw inductie EX875LYV1E. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Atag HI29571SV

  Prijs op aanvraag

  (1)
  Breedte kookplaat (cm): 90
  Zwarte decorloze glasplaat
  5-pits / zones

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Siemens EX875LYV1E

  2-4 werkdagen
  Breedte kookplaat (cm): 81
  Zwarte decorloze glasplaat
  4-pits / zones

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl