Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Whirlpool SMP778C-NE-IXL inductie kookplaat inbouw, met 4 zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
77,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Beschrijving SMP778C_NE_IXL

Lees verder

De Whirlpool SMP778C/NE/IXL is een inductie kookplaat voorzien van 8 zones. Deze inbouw kookplaat is 77 centimeter breed. Veilig en praktisch in gebruik is de restwarmteindicator. Per zone wordt via een indicatie lampje aangegeven of deze nog warm is.

Voor het inbouwen van de SMP778C/NE/IXL dient een uitsparing van 750 bij 480 millimeter beschikbaar te zijn. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7.4 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Info van fabrikant

Whirlpool merk informatie Whirlpool SMP778C/NE/IXL kookplaat
Whirlpool keramische inductiekookplaat - SMP 778 C/NE/IXL


Algemene informatie:
- Kenmerken van deze Whirlpool keramische inductiekookplaat: een elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. Elektrische voeding. FlexiCook technologie laat u meerdere pitten t

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Middelste zone voorinductor: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWVoorste zone links inductor: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWAchterste zone links inductor: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWMiddelste zone achter inductor: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWMiddelste zone achter : Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWAchterste zone rechts : Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWVoorste zone rechts : Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
77,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8003437207525
Productcode fabrikant
869991041250
Merk
Whirlpool
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
54 x 770 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
30-60 x 750 x 480 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL kookplaat inductie inbouw SMP778C/NE/IXL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag