Whirlpool

Whirlpool MWP 303 SB magnetron met grill

Korte beschrijving

De Whirlpool MWP 303 SB is een vrijstaande magnetron met grill uitgevoerd met een magnetron vermogen van 900 Watt. De grill heeft 1050 Watt vermogen. De magnetron is uitgevoerd in het zilver met een zwarte deur.
Lees verder

Magnetron met grill zilver

Kleur
Zilver
Inhoud binnenruimte (liters)
30,00
EAN
8003437861222
Bekijk specificaties

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Whirlpool kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

De Whirlpool MWP 303 SB is een vrijstaande magnetron met grill uitgevoerd met een magnetron vermogen van 900 Watt. De grill heeft 1050 Watt vermogen. De magnetron is uitgevoerd in het zilver met een zwarte deur.

Beschrijving

De Whirlpool MWP 303 SB is een vrijstaande magnetron met grill uitgevoerd met een magnetron vermogen van 900 Watt. De grill heeft 1050 Watt vermogen. De magnetron is uitgevoerd in het zilver met een zwarte deur.

Deze magnetron heeft een draaiplateau van binnen met een doorsnede van 31,5 cm., beschikt over een inhoud van 30 liter en heeft een Cook30 functie.


Grill
Snel grillen, nog sneller reinigen. De krachtige grillfunctie van uw microgolfoven biedt dezelfde heerlijke resultaten als een traditionele oven. De kantelmodus van de grill zorgt voor een eenvoudige reiniging.

DoughRising
De DoughRising-functie is ideaal om gist voor te bereiden op verdere verwerking in brood en deeg. Een speciaal programma dat de binnentemperatuur van de Maxi Chef stabiel op 30° houdt: ideaal voor rijzend deeg.

Yogurt-functie
Maak uw snacks nog gezonder met de YOGURT-functie. Een speciale functie waarmee u eenvoudig yoghurt fermenteert en de voedingswaarde verhoogt.

Jet Start
Buitengewoon snel opwarmen. De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.

ChefMenu
Tot 100 voorgeprogrammeerde recepten. Selecteer één van de 100 voorgeprogrammeerde recepten en de microgolfoven stelt het ideale programma en de tijd in. Het apparaat houdt zelf de voortgang van het kookproces in de gaten voor een perfect resultaat.

Kinderslot
Veiligheid voorop. Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.

XXL ovenruimte
Alle ruimte die u nodig heeft. Deze Whirlpool microgolfoven beschikt over een XXL ovenruimte, dus alle ruimte voor uw culinaire creativiteiten.

Jet Grill
Moeiteloos grillen. Met het Jet Grill programma geniet u in een oogwenk van heerlijk gegrilde gerechten.

Opwarmen
Sneller opwarmen. Opgewarmde gerechten in slechts enkele minuten met de functie Opwarmen.
Productinfo van fabrikant

Whirlpool MWP 303 SB magnetron met grill


- Inhoud ovenruimte 30 liter
- Jet Start: razendsnel verwarmen
- Warmhouden
- Rijsfunctie
- Magnetron 900 Watt
- Geïntegreerde handgreep
- Draaiplateau Ø 32 cm
- Draaideur, scharnieren links
- 2 bereidingsmethoden: Magnetron, Grill
- Grillrooster
- Gemakkelijk te reinigen
- Opwarmen
- Automatische programma's
- 1050 W Grillvermogen
- Kinderslot
- 7 vermogensstanden
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 300x539x398 mm
- Magnetron 900 Watt, 7 vermogens
- 30 L binnenvolume met draaiplateau van 32 cm
- Zilver/zwart afwerking, 30 L
- Elektronische bedieningselementen + Touch

Specificaties

Kleur
Zilver
Inhoud binnenruimte (liters)
30,00
EAN
8003437861222
Productcode fabrikant
859991537160
Merk
Whirlpool
Soort
magnetron met grill
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron met grill heeft een warmte element en kan dus alleen op een goed geventileerde locatie geplaatst worden. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een WHIRLPOOL magnetron met grill MWP 303 SB ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc