Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Inventum MN205S magnetron

3.5/5  (1 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Kleur
Wit
Inhoud binnenruimte (liters)
20,00
EAN
8712876170009
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Een eenvoudig apparaatje, dat doet waar ik hem voor kocht.

Renooij

Bekijk reviews

Beschrijving MN205S

Lees verder

De Inventum MN205S is een vrijstaande magnetron uitgevoerd in de kleur wit. Deze magnetron heeft een inhoud van 20 liter en beschikt over 5 verschillende standen.

De binnenzijde is uitgevoerd met een draaiplateau van glas met een doorsnede van 255 mm. Daarnaast is de binnenzijde uitgevoerd in emaille welke eenvoudiger te reinigen is.

Praktisch verder bij de Inventum MN205S is de ontdooi functie en de eenvoudige bediening. Met de bovenste draaiknop bepaalt u de gewenste magnetron stand, waarna u met de onderste knop de gewenste tijd in kunt stellen. Praktisch hierbij is de Nederlandstalige ondersteuning.

Info van fabrikant

Inventum merk informatie Inventum MN205S magnetron

Algemene informatie magnetron:
- Netto inhoud: 20 liter
- Magnetronstanden: 5
- Ontdooifunctie: ja
- Type timer: mechanisch
- Instelbare tijd: tot 35 minuten
- Type bediening: draaiknoppen
- Taal bediening: Nederlands
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: draaideur
- Draaiplateau: Ø 255 mm

Technische gegevens magnetron:
- Kleur: wit
- Afwerking binnenruimte: gecoat metaal
- Afmetingen (hxbxd): 26 x 44 x 37 cm
- Binnenmaat (hxbxd): 17,5 x 27,5 x 26 cm
- Aansluitwaarde: 1050 watt
- Vermogen magnetron: 700 watt

Specificaties

Kleur
Wit
Inhoud binnenruimte (liters)
20,00
EAN
8712876170009
Merk
Inventum
Soort
magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron kan eigenlijk overal geplaatst worden, aangezien deze geen warmte produceert. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
260 x 440 x 370 mm.
Binnenmaten oven (h x b x d)
175 x 275 x 260 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM magnetron wit MN205S ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt OK

Een eenvoudig apparaatje, dat doet waar ik hem voor kocht.

Beoordeeld door op 30 maart 2020

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Inventum

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).

Video

Product vragen (1)

Vraag:
Deze magnetron lijkt mij vrij eenvoudig te bedienen. Tot hoeveel minuten kan de tijd ingesteld worden?
Antwoord:
U kunt u de tijd instellen tot maximaal 35 minuten. Bij het aflopen van de ingestelde tijd zal de magnetron vervolgens vanzelf afslaan.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder