Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Bewaar uw wijn op de juiste wijze in een wijnkoelkast

Niet iedereen beschikt over een wijn kelder. Om uw wijn echter goed te bewaren is een wijn koelkast een uitkomst. Met een optimale temperatuur en optimale omstandigheden kunt u wijn in een wijn koelkast langdurig bewaren. Zo heeft een wijn koelkast getint glas of een dichte deur; een filter, een optimale luchtvochtigheid en houten liggers.

Wijnkoelkasten zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: een wijn klimaat kast (diverse wijnen kunnen op verschillende temperaturen enkele maanden bewaard worden) en wijn bewaar kast (langdurig bewaren van wijn). Beide modellen zijn zowel in vrijstaande als ook in een inbouw variant beschikbaar. Interessant daarbij is de mogelijkheid om binnen één type koelkast zowel rood als wijn te kunnen plaatsen. Dit is mogelijk door aparte compartimenten welke van de juiste temperatuur voorzien kunnen worden.

Liebherr wijn koelkasten

Met een breed assortiment wijnbewaar en wijnklimaatkasten onderstreept Liebherr zijn naam als wijnspecialist. Naast inbouw- en vrijstaande modellen heeft Liebherr veel aandacht besteed aan het design van de verschillende modellen. Daarmee is het mogelijk om uw wijnkoelkast op een fraaie wijze een prominente plaats in uw keuken te geven. Of dat het nu vrijstaand is, of geheel geïntegreerd in uw keuken. Zeer praktisch bij de Liebherr wijnkoelkasten zijn de wijnbewaarkasten waarin twee of zelfs drie temperatuurzones instelbaar zijn. Daarbij is het mogelijk om rode en witte wijn tegelijkertijd op verschillende temperaturen te bewaren.

Avintage

Naast het merk Liebherr komen er de laatste jaren steeds meer specialisten welke zich toeleggen in het ontwikkelen van wijnbewaar- en wijnklimaat koelkasten. Het Franse merk Avintage bijvoorbeeld biedt een uitgekiend assortiment in zowel vrijstaande als inbouw uitvoeringen. Opvallend daarbij is de fraaie afwerking en de hoogwaardige kwaliteit.