13 artikel(en)

13 artikel(en)

Een koelkast van Fisher & Paykel

Sinds kort is ook het uit Nieuw Zeeland afkomstige merk Fisher & Paykel op de markt in Nederland. Dit merk staat bekend om de praktische oplossing en eigenschappen welke alledaagse handelingen aanzienlijk vereenvoudigt. Daarnaast heeft het merk specifieke afmetingen welke voor de Europese markt een sterke meerwaarde zijn.

Koelkasten

De brede side-by-side koelkasten van Fisher & Paykel zijn zowel beschikbaar als inbouw model met montage met uw eigen keukenfront voor de koelkast als ook in een uitvoering met roestvrijstalen deuren. Fraai daarbij zijn de koelkasten met vrieslade onder en de brede bottom mount kasten. Maar ook de speciale onderbouw lade koelkast voor onder het aanrecht is een praktische oplossing voor iedere keuken.

Lade vaatwassers

Naast de lade koelkast biedt Fisher & Paykel ook een passende oplossing met de onderbouw lade vaatwasser (enkele lade) en laden vaatwasser (dubbele lade). Wederom leverbaar met roestvrijstalen deuren of in een uitvoering waarbij u uw panelen van de keuken op de vaatwasser deur kunt monteren.