Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

BORETTI achterwand AW90

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti AW90 is een 90 cm. brede achterwand uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een mdf vulling (ter bevestiging van de plaat). De AW90 heeft een afmeting van 90 cm. breed; 65 cm. hoog en 1,6 cm. dik.


Montage
Het monteren van deze achterwand is vrij eenvoudig. Met de bijgeleverde mal bepaald u de vier schroefgaten op de muur. Deze boort u vervolgens met een steenboor voor en voorzien u van pluggen. Vervolgens plaatst u de mdf houten plaat erover heen waar reeds de schroefgaten in voorgeboord zijn. Plaats de schroeven in de gaten en schroef de plaat vast aan de muur.

U kunt nu eenvoudig de dubbelzijdige tape aan de voorzijde van de mdf plaat verwijderen en hier voorzichtig de roestvrijstalen plaat overheen schuiven.

LET OP: nadat de plaat zich aan de dubbelzijdige tape gevestigd heeft kunt u deze niet meer verschuiven / los halen !

Info van fabrikant

Boretti AW90 achterwand
Roestvrijstaal- Afmetingen: 650 x 900 x 16 mm
- Roestvrijstaal (inclusief MDF vulling)
- Vlakke uitvoering
- Dikte 16 mm.

Specificaties

EAN
8715775009005
Merk
Boretti
Soort
achterwand
Buitenmaten ( h x b x d )
650 x 900 x 16 mm

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
Kan deze achterwand ook achter een kookplaat in plaats van een fornuis geplaatst worden?
1
Ja zeker, dat is geen probleem. Deze achterwand is enigzins universeel en zodoende ook achter een Boretti kookplaat te plaatsen.
Vraag:
Ik heb een ouder Boretti fornuis. Geeft dit problemen als ik daar deze rugwand achter ga plaatsen?
1
Nee, dit is zeker mogelijk. Let er wel op dat u met de achterwand geen sleuven van het fornuis dichtzet. De sleuven aan de achterop het fornuis zijn voor het afvoeren van de warmte van de oven. Als u deze - door er een achterwand op te plaatsen - allemaal dichtzet is dat niet verstandig.
Stel uw eigen vraag