ASKO vaatwasser


4 artikel(en)

4 artikel(en)

De Schouw Witgoed heeft 1497 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10

Een vaatwasser van Asko combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Het Zweedse merk Asko biedt een goed gespecificeerde vaatwasser welke zich juist ook op het gebied van milieu aspecten onderscheid. Het merk wordt naast Miele gepositioneerd en biedt enkele bijzondere features. De Scandinavische kwaliteit bij de Asko vaatwasser komt naar voren in de gebruikte materialen, de eenvoudige bediening en de praktische eigenschappen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.


Volledig roestvrijstaal binnenwerk

De degelijkheid van een Asko vaatwasser kunt u visueel ervaren door te kijken naar de gebruikte materialen. Naast een volledig roestvrijstalen kuip welke uit 1 stuk is opgebouwd (dit hebben wel meer merken) heeft een Asko ook de sproeileidingen en sproeiarmen allemaal volledig in roestvrijstaal uitgevoerd. Omdat hier continu water doorheen gespoten wordt en dit dus de meest draaiende onderdelen in de vaatwasser zijn, moet er naar verloop van tijd geen speling plaatsvinden. Door gebruik te maken van robuust roestvrijstaal is dit gedurende de volledige levensduur gewaarborgd.

Hoge fijnmazige korven

Een ander onderscheidend punt bij Asko is de opbouw van de korven. Bij de onderkorf kiest Asko heel bewust voor fijnmazige korven. De gaten zijn heel klein waardoor kopjes e.d. ook eenvoudig in de onderkorf geplaatst kunnen worden. Ideaal bijvoorbeeld bij een verjaardag, dit in tegenstelling tot bij andere merken waar het vaak niet mogelijk is. Daarnaast is de onderkorf heel hoog waardoor u ook stabiel uw pannen e.d. aan de randen kunt ondersteunen. Laatste praktisch punt van de onderkorf is dat deze helemaal tot vooraan de deur uitgereden kan worden. Daarmee is een Asko veel eenvoudiger te beladen en hoeft u niet tot half in de vaatwasser uw pannen en borden te plaatsen.

Bovenkorf

De bovenkorf is eveneens fijnmazig en beidt diverse neerklapbare rekken. Onderscheidend is het feit dat bij de neerklapbare opties geen kunststof gebruikt wordt. Gekozen is voor hele simpele oplossingen om het neerklappen mogelijk te maken. Hierdoor zal dit over een aantal jaren ook nog gewoon werken. De bovenkorf is verder geplaatst op telescopische lagers. Andere merken hebben wieltjes waarop de bovenkorf naar buiten gereden wordt. Deze kunnen afbreken en hebben het probleem dat - bij volledig naar voren uitrijden - de bovenkorf iets doorhangt. Door de telescopische geleiders behoort dit probleem tot de verleden tijd.

Brochure

Meer informatie over de Asko vaatwassers vindt u in de Asko brochure 2015 of het artikel Waarom een Asko vaatwasser