Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

echo '. U wordt nu doorverwezen naar de hoofdcategorie. ';

Volledig roestvrijstaal binnenwerk

De degelijkheid van een Asko vaatwasser kunt u visueel ervaren door te kijken naar de gebruikte materialen. Naast een volledig roestvrijstalen kuip welke uit 1 stuk is opgebouwd (dit hebben wel meer merken) heeft een Asko ook de sproeileidingen en sproeiarmen allemaal volledig in roestvrijstaal uitgevoerd. Omdat hier continu water doorheen gespoten wordt en dit dus de meest draaiende onderdelen in de vaatwasser zijn, moet er naar verloop van tijd geen speling plaatsvinden. Door gebruik te maken van robuust roestvrijstaal is dit gedurende de volledige levensduur gewaarborgd.

Hoge fijnmazige korven

Een ander onderscheidend punt bij Asko is de opbouw van de korven. Bij de onderkorf kiest Asko heel bewust voor fijnmazige korven. De gaten zijn heel klein waardoor kopjes e.d. ook eenvoudig in de onderkorf geplaatst kunnen worden. Ideaal bijvoorbeeld bij een verjaardag, dit in tegenstelling tot bij andere merken waar het vaak niet mogelijk is. Daarnaast is de onderkorf heel hoog waardoor u ook stabiel uw pannen e.d. aan de randen kunt ondersteunen. Laatste praktisch punt van de onderkorf is dat deze helemaal tot vooraan de deur uitgereden kan worden. Daarmee is een Asko veel eenvoudiger te beladen en hoeft u niet tot half in de vaatwasser uw pannen en borden te plaatsen.

Bovenkorf

De bovenkorf is eveneens fijnmazig en beidt diverse neerklapbare rekken. Onderscheidend is het feit dat bij de neerklapbare opties geen kunststof gebruikt wordt. Gekozen is voor hele simpele oplossingen om het neerklappen mogelijk te maken. Hierdoor zal dit over een aantal jaren ook nog gewoon werken. De bovenkorf is verder geplaatst op telescopische lagers. Andere merken hebben wieltjes waarop de bovenkorf naar buiten gereden wordt. Deze kunnen afbreken en hebben het probleem dat - bij volledig naar voren uitrijden - de bovenkorf iets doorhangt. Door de telescopische geleiders behoort dit probleem tot de verleden tijd.

Super stille nachtmodus

Super stille nachtmodus
Voor iedereen die de vaatwasser laat werken terwijl hij slaapt, heeft ASKO de nachtmodus gecreëerd. Met deze modus wordt de waterdruk in de sproeiarmen verlaagd, waardoor het geluidsniveau met 2 dB wordt verminderd in vergelijking met de geteste waarde. Deze modus is ook perfect voor situaties met open en gehorige keuken- en woonruimtes.

ECO modus

ECO modus
ECO modus bespaart zowel water als energie. De temperatuur wordt verlaagd en elke fase van de cyclus wordt verlengd om water te besparen en dezelfde perfecte wasresultaten te bereiken als bij een normaal programma.

Snelheid - bespaar tot 50% programmatijd

Snelheid - bespaar tot 50% programmatijd
Als u uw gerechten sneller klaar wilt hebben, selecteert u gewoon de snelheidsmodus om de programmatijd met 50% te verkorten. Om de best mogelijke wasresultaten in de beschikbare tijd te bereiken, wordt meer water en energie gebruikt.

Intensieve reiniging

Intensieve reiniging
Selecteer deze modus als u vuile vaat met opgedroogde etensresten heeft. Intensieve modus verhoogt de sproeiarmdruk en meer warmte en water worden tijdens de cyclus gebruikt.

Quick Pro Wash

Quick Pro Wash
Dit is een programma dat is geïnspireerd op de professionele afwasmachines waar snelheid belangrijk is. Het Quick Pro Wash-programma is perfect als u weet dat u meerdere keren dezelfde servies, glazen of andere gebruiksvoorwerpen nodig hebt voor dezelfde gelegenheid.

Hygiene

Hygiene
Het hygiëneprogramma kan worden gebruikt voor het effectief reinigen van babyflessen en andere voorwerpen die goed kunnen zijn om extra schoon te houden. Om de groei van bacteriën te voorkomen en geurtjes van snijplanken te verwijderen, verhogen we de temperatuur tot 70 ° C in de programma's voor hoofdwas en laatste spoeling. Dit is ook ideaal voor het grondig wassen van potten voor mensen die hun eigen jam of marmelade maken. Het resultaat is extra schoon en hygiënisch.