Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

1-18 of 41

1-18 of 41

Uitstekende prestaties

Whirlpool streeft met haar assortiment vaatwassers naar uitstekende prestaties voor een interessant prijsniveau. Om dit te bereiken zijn de vaatwassers uitgevoerd met de 6th Sense technologie. Een aantal modellen beschikt daarbij over het PowerClean reinigingssysteem, welke behoedzaam lastige vlekken op potten, pannen en ovenschalen te lijf gaat. De Whirlpool afwasautomaten zijn verder uitgevoerd met een energieklasse A+ en zelfs A++ klasse om zodoende ook op het gebied van milieu interessant te zijn.

Zowel vrijstaand als inbouw vaatwassers

Naast een brede lijn vrijstaande vaatwassers geeft Whirlpool ook een goede invulling op het gebied van inbouw. Door de groeiende vraag naar inbouw apparatuur in keukens heeft Whirlpool diverse half geïntegreerde en volledig geïntegreerde afwasmachines in het assortiment. Bij dit type vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de deur van de vaatwasser gemonteerd worden.