17 artikel(en)

17 artikel(en)

Een vaatwasser van Whirlpool biedt redelijke kwaliteit voor een scherpe prijs

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool vaatwasser. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool vaatwasser is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.

Uitstekende prestaties

Whirlpool streeft met haar assortiment vaatwassers naar uitstekende prestaties voor een interessant prijsniveau. Om dit te bereiken zijn de vaatwassers uitgevoerd met de 6th Sense technologie. Een aantal modellen beschikt daarbij over het PowerClean reinigingssysteem, welke behoedzaam lastige vlekken op potten, pannen en ovenschalen te lijf gaat. De Whirlpool afwasautomaten zijn verder uitgevoerd met een energieklasse A+ en zelfs A++ klasse om zodoende ook op het gebied van milieu interessant te zijn.

Zowel vrijstaand als inbouw vaatwassers

Naast een brede lijn vrijstaande vaatwassers geeft Whirlpool ook een goede invulling op het gebied van inbouw. Door de groeiende vraag naar inbouw apparatuur in keukens heeft Whirlpool diverse half geïntegreerde en volledig geïntegreerde afwasmachines in het assortiment. Bij dit type vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de deur van de vaatwasser gemonteerd worden.