Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg C9GMNNLK9-1 gas fornuis met 6 branders, zwart


Meer opties

Beschrijving C9GMNNLK9-1

Lees verder

De Smeg C9GMNNLK9-1 is een hoogglans zwart gasfornuis van 90 centimeter breed. Het fornuis heeft zes branders, omringd door karakteristieke gietijzeren pandragers. Linksvoor bevindt zich de wokbrander van 4,2 kW voor koken op hoog vermogen.

De branders zijn voorzien van automatische vonkontsteking in de knoppen en thermokoppel vlambeveiliging. Dit betekent dat als de vlam uitwaait, ook de gaskraan dicht gaat. Wel zo veilig. Onder de branders vindt u de oven, met een ruime inhoud van 115 liter. Doordat de oven de volledige breedte van het fornuis benut heeft u altijd genoeg ruimte om te bakken.

De oven heeft wel 10 functies, zoals heteluchtcirculatie en grill, die ook nog eens met elkaar te combineren zijn. Noemenswaardig is de Vapor Clean functie, waarbij stoom het vuil in uw oven losweekt zodat de oven makkelijk kan worden schoon gemaakt.

Onder de oven bevindt zich een opbergruime voor bakblikken en roosters die niet in de oven gebruikt worden. Let op: aangezien dit een gasfornuis betreft is alleen plaatsing in Nederland op het Nederlands aardgasnetwerk mogelijk (G25 druk).

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg fornuis C9GMNNLK9-1
Vrijstaand fornuis 90 cm
Zwart (hoogglans), incl. kerntemperatuurmeter
Energieklasse A


- Touch Display

Gaskookplaat:
6 branders:
- 1 superbrander 4,20 kW
- 1 sterke brander 3,00 kW
- 2 normale branders 1,80 kW
- 2 kleine branders 1,00 kW
- Gietijzeren pannendragers
- Elektronische vonkontsteking in de knoppen
- Thermobeveiliging
- Vangschaal één geheel

Oven (multifunctioneel):
- 10 functies
- Kerntemperatuurmeter
- Vapor Clean functie
- Timer met automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Temperatuur instelbaar van 50° - 260°C
- 5 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Netto inhoud: 115 liter
- Grill element: 2,90 kW

- Opbergruimte (push pull klep) onder oven
- Gasaansluiting: rechtsachter
- Totale aansluitwaarde: 3,20 kW

Inclusief:
- 1 gietijzeren wokring
- 2 ovenroosters
- 1 vangschaal (40 mm)
- 1 bakplaat (20 mm)
- (LET OP: wanneer de KITH95 (verhogingsset) wordt toegepast, dan is de minimum hoogte 94 cm i.p.v. 93 cm!)


Bijpassende accessoires:

GT1T-2 | Telescopische geleiders op 1 niveau, geheel uitschuifbaar
GT1P-2 | Telescopische geleiders op 1 niveau, deels uitschuifbaar
PARMA | Gietijzeren grillplaat
KITH95 | Verhogingsset (5 cm)
WOKGHU | Wokring
KITC9X9-1 | KITC9X9-1 Wandpaneel
KITC9X | Wandpaneel RVS 90x75 cm
TPKTR9 | Tepanyaki grillplaat

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,2 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8017709278472
Merk
Smeg
Soort
fornuis
Kleur
Zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,20
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.

Garantie

Op een SMEG fornuis zwart C9GMNNLK9-1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (2)

Vraag:
Heeft dit fornuis ook opbergruimte onder de oven?
Antwoord:
Ja zeker, onder dit fornuis vindt u een klep welke toegang geeft tot de opbergruimte. Deze heeft de volledige breedte van het fornuis (zie ook de foto's)
Vraag:
Heeft dit fornuis ook opbergruimte onder de oven?
Antwoord:
Voor de Smeg C9 serie kunt u het beste deTBX6090 als teppanyaki bakplaat selecteren. Voor de allernieuwste modellen (uitvoeringen met een K) is er tegenwoordig een ander typenummer. Als grillplaat is de PARMA plaat beschikbaar. Deze heeft helaas geen handvaten maar is prijstechnisch wel een stuk voordeliger dan de BB3679.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Fornuis wordt netjes binnen bezorgd

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder