Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

SMEG verhogingsset KITH95

Specificaties

Productcode fabrikant
KITH95
Merk
Smeg
Soort
verhogingsset
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De SMEG verhogingsset KITH95 paste prima op ons nieuwe Bosch fornuis. De kwaliteit van deze stelpootjes was nog beter dan de orginele Bosch stelpootjes. Schroefdraad van de KITH95 was hetzelfde (...)

Marc

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KITH95 is een set van 4 verhoogde poten uitgevoerd in het roestvrijstaal, geschikt voor het verhogen van de SNL-, DS- en C-serie fornuizen.

Hoge keukens
Standaard wordt eveneens een set poten meegeleverd, maar daarmee kan het fornuis tot ongeveer 92 centimeter opgeschroefd worden. Met de verhoogde set poten kan dit zelfs tot 96/97 centimeter.

Werking van de KITH95
De poten bestaand uit twee delen met een schroefdraad waardoor de poot op de gewenste hoogte uitgedraaid kan worden. Voor de bevestiging bevindt zich een 8 mm. schroef aan de bovenzijde waarmee deze poot in de moer aan de onderzijde van het fornuis geplaatst kan worden.

Verstelbaarheid van de verhoogde poten
De Smeg KITH95 heeft een minimale maat van 13,5 centimeter en een maximale maat - indien helemaal uitgeschroefd - van 19,5 centimeter.

Info van fabrikant

Smeg verhogingsset KITH95
Verhogingsset


In hoogte verstelbare poten
Min. 135mm - max. 190 mm
Max. werkbladhoogte 95 cm

Geschikt voor C9IMAN9, C9CIMX9-1, C9IMX9-1, BG91IAN9, BG91IX9, C9GMXNLK9, C9GMNNLK9, C9GMANLK9, C92GMXNLK8, C92GMNNLK8 C9IMX9, C8GMXNLK, C7GMXNLK, C6IMX8, C6GMXNLK8, C6GMNNLK8, B9GMXNLK9, B9GMANLK9, CG90IX9, SNLK926MX9, SNLK926MA9, SNLK916MFX9, SNLK916MFN9, SNLK916MFA9, SNLK61MX9, SNLK61MA9, SNLK60MX9 en CX68CM8
- Ook geschikt voor Portofino fornuizen: tot 100 cm werkbladhoogte!

Specificaties

Productcode fabrikant
KITH95
Merk
Smeg
Soort
verhogingsset

Reviews (14)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

Beoordeling 1 - 5 van 14

per pagina
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Past ook onder ons BOSCH fornuis

De SMEG verhogingsset KITH95 paste prima op ons nieuwe Bosch fornuis. De kwaliteit van deze stelpootjes was nog beter dan de orginele Bosch stelpootjes.
Schroefdraad van de KITH95 was hetzelfde als van de Bosch stelpootjes, dus montage was geen probleem

Beoordeeld door op 21 maart 2013

Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm

Top

Prijs goed, snel geleverd en installeren een fluitje van een cent!

Beoordeeld door op 12 april 2013

Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Tip

Super mooie stevige roestvrijstalen verhoogings set.

Beoordeeld door op 12 maart 2013

Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm

Service en product: beide super !

Zeer snelle en correcte levering. Fraai vormgegeven verhogingspootjes. Eenvoudig te monteren. Jammer dat één van de pootjes door een zogenaamde "braam" niet kon worden ingedraaid. Konden dit gelukkig zelf verhelpen. In zijn algemeenheid zeer tevreden over De SchouwWitgoed. We hebben er namelijk ook een fornuis met toebehoren gekocht. Ook dit tot volle tevredenheid.

Beoordeeld door op 19 maart 2013

Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Zeer degelijk

Wij hebben de poten nog niet geplaatst, maar ze zien er goed uit en waren snel hier. Het bestellen ging ook erg gemakkelijk!

Beoordeeld door op 18 april 2013

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Welke maat schroefdraad zit hier op?
1
De verhoogde poten van Smeg hebben een schroefdraad van 8 mm.
Vraag:
Geachte heer/mevrouw
Mijn nieuwe Beko Elektrisch fornuis de FSM 89301GXS is 13 cm te kort ik heb een nieuwe keuken met het aanrecht 13 cm hoger als het fornuis mijn vraag is passen de Smeg kith 95 pootjes onder mijn genoemd fornuis? Misschien kan U antwoord geven want ik heb het op verschillende adressen geprobeerd en kreeg overal een ontwijkend antwoord...

Dank U vriendelijk

Jan Luurtsema Zaandam
1
Deze poten hebben een schroefdraad van 8 mm. Dat is het eerste wat u kunt bekijken om uberhaupt vast te stellen of deze poten onder het fornuis geplaatst kunnen worden.

Vervolgens kan ik voor u even een poot uit de verpakking halen en de maximale hoogte opmeten. Is dat een optie?
Vraag:
Ik heb een Beko inductie fornuis Maar is te klein wil hem verhogen.Kunnen wij dan ook deze poten onder zetten verhoings set KiTS. h dANK
1
Ik weet de schroefdraad aan de onderzijde van uw fornuis niet. Als deze ook 8 mm. is dan is dit gelijk aan de Smeg poten en kunt u deze onder het Beko fornuis schroeven.
Vraag:
Past deze KITH95 onder een CS19NL1 fornuis
1
Nee, de KITH95 is niet geschikt voor de CS19 serie van Smeg. Voor deze Opera fornuizen (alle typenummers die met CS beginnen) hebben een speciale verhogingsset.
Stel uw eigen vraag