Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung MC455TBRCSR

combi-magnetron rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
45,00
EAN
8806085230835
Bekijk specificaties

Ervaring klant

een fijne magnetron voor een goede prijs bij deze firma

J.Bijlard

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Het top model onder de vrijstaande combi magnetrons van Samsung: een 45 liter grote combi uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van grill (1500 Watt); magnetron (900 Watt) en hetelucht functie (instelbaar van 40 tot 230 graden).

De Samsung MC455TBRCSR beschikt verder over een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen waarbij de gemaakte keuze is af te lezen in het display. Praktisch is de inschuifbare bakplaat waardoor u voor de bereiding van bijvoorbeeld ovenschotels niet afhankelijk bent van het draaiplateau. U kunt dus veel grotere schalen en dergelijke in deze combi magnetron kwijt.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung MC455TBRCSR combi magnetron
Met magnetron, grill en hetelucht functie
RVS front- RVS
- 900 Watt vermogen
- Hetelucht ciruclatie van 40 - 230 graden
- Grillvermogen 1500 Watt
- LED display
- Bediening met druktoetsen en draaiknop
- Deur opening met handgreep
- glazen draaiplateau
- Met inschuifbare bakplaat
- Inhoud binnenzijde: 45 liter

- Stream Clean reinigingsfunctie
- Vitality Ceramic email interieur

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
45,00
EAN
8806085230835
Merk
Samsung
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met draaiplateau, Crisp met crispschaal, Draaideur
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
350 x 600 x 584 mm.
Binnenmaten oven (h x b x d)
240 x 420 x 400 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (4)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

4 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Zeer blij mee.

een fijne magnetron voor een goede prijs bij deze firma

Beoordeeld door op 18 maart 2013

Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Goed - zeker voor de scherpe prijs - maar minder dan mijn oude

De magnetron doet wat hij moet doen, al gebruik ik voornamelijk de hete lucht verwarming en magnetron. Alle overige voorgeprogrammeerde mogelijkheden zijn niet aan mij besteed en bovendien moet je daarvoor allerlei codes uit de handleiding gaan onthouden. Wat dat betreft weinig vriendelijk (een display zou ook kunnen vertellen wat voor keuze je maakt). Andere onhebbelijkheden waar uiteindelijk wel mee te leven is, vallen pas op bij gebruik.

Het apparaat werkt prima - de keramieke binnenkant is eenvoudig te reinigen. Nadeel: als de keuzeknop op "magnetron" (of iets anders) staat en je wilt die functie opnieuw gebruiken, dan moet je hem eerst van die keuze afhalen en daarna weer kiezen. Enigszins achterlijk! Ook een nadeel dat bij hete lucht altijd dat draaiplateau moet worden gebruikt hoewel dat best stil kan staan. Onnodig gedoe.
De stekker steekt recht uit i.p.v. onder 90 graden gebogen - ook dat vereist weer meer ruimte achter het apparaat. Niet slim.

Destijds wilde ik een vervanger voor mijn 20 jaar oude Siemens/Bosch combi-magnetron met roterende antenne ipv roterend plateau. Veel handiger en er passen ook grotere schalen in.Helaas zijn die er tegenwoordig niet meer in een niet-professionele prijsklasse. De gebruiksknoppen waren ook simpel en duidelijk. Daar kan Samsung (en veel andere) van vandaag niet aan tippen. In 20 jaar is het alleen maar moeizamer geworden.

Beoordeeld door op 20 oktober 2013

Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Handig en mooi design

Handig in het gebruik
Mooi design
Alles is snel klaar en goed gebruind
Wat geluid betreft geruisloos
En makkelijk schoon te maken en gebruik

Beoordeeld door op 30 juni 2015

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Erg tevreden

We gebruiken het apparaat nu een aantal maanden en zijn er erg tevreden over.

Zou u dit product aanbevelen aan een vriend? Absoluut!

Beoordeeld door op 9 maart 2016

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag