Crème waterkoker


2 artikel(en)

Een waterkoker in de kleur crème

Een crème kleurige waterkoker behoort tot de top 3 van de meest verkochte kleuren. Zowel in een klassieke als moderne keuken is een crème waterkoker perfect te combineren, mede vanwege de rustige uitstraling van deze kleur zelf.

Beperkt aanbod in de kleur crème

Ondanks het feit dat er steeds meer keukenapparaten in kleuren uitgevoerd worden, is het actuele assortiment in de kleur crème nog beperkt. Onlangs is er wel een serie klein huishoudelijke apparaten in de kleur crème uitgebracht welke over een kenmerkend retro jaren 50 design beschikken.

Fraaie pastelblauwe creme waterkoker

In de lijn klein huishoudelijke apparatuur van is de creme waterkoker één van de meest verkochte apparaten in een kleur. De kleur creme is eenvoudig te combineren met andere apparaten, is een rustige kleur maar brengt toch de benodigde extra touch in uw keuken welke zorgt voor een beetje spanning. Zeker in combinatie met andere klein huishoudelijke apparaten in dezelfde kleur vormt de waterkoker creme een gewaardeerde toevoeging.

Smeg waterkoker
Ontdek de nieuwe Smeg waterkoker creme behorend tot het retro jaren 50 assortiment. Dit gave apparaat is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen en heeft een inhoud van 1,7 liter. Indien gewenst kan dit apparaat gecombineerd worden met andere apparaten zoals een broodrooster, keukenmachine of blender uit dezelfde lijn. Bekijk de video van de Smeg waterkoker uitgevoerd in retro jaren '50 design.