Crème keukenmachine


1 artikel(en)

Een keukenmachine in de kleur crème

Een crème kleurige keukenmachine behoort tot de top 3 van de meest verkochte kleuren. Zowel in een klassieke als moderne keuken is een crème keukenmachine perfect te combineren, mede vanwege de rustige uitstraling van deze kleur zelf.

Beperkt aanbod in de kleur crème

Ondanks het feit dat er steeds meer keukenapparaten in kleuren uitgevoerd worden, is het actuele assortiment in de kleur crème nog beperkt. Onlangs is er wel een serie klein huishoudelijke apparaten in de kleur crème uitgebracht welke over een kenmerkend retro jaren 50 design beschikken.

Creme keukenmachine geeft stijl aan uw keuken

De alleskunner onder de klein huishoudelijke apparaten vormt nog steeds de keukenmachine. Omdat in veel huishoudens dit apparaat een prominente plaats op het aanrecht heeft is een fraai design zeker een toegevoegde waarde. Een creme keukenmachine kan hierbij een goede invulling aangeven. Zeker in combinatie met andere creme kleurige apparaten uit de bijpassende lijn.

Smeg creme-kleurige keukenmachine Een goede keukenmachine is onmisbaar voor de echte kookliefhebber. Het Italiaanse Smeg combineert een goede kwaliteit met een fraai design. De Smeg keukenmachine creme is dan ook een meerwaarde voor iedere keuken. Standaard worden diverse accessoires met deze keukenmachine meegeleverd. Desgewenst zijn er ook specifieke hulpstukken voor bijvoorbeeld de bereiding van pasta verkrijgbaar. Tip: bekijk de video van de Smeg keukenmachine uitgevoerd in retro jaren '50 design.