Crème broodrooster


3 artikel(en)

Een broodrooster in de kleur crème

Een crème kleurige broodrooster behoort tot de top 3 van de meest verkochte kleuren. Zowel in een klassieke als moderne keuken is een crème broodrooster perfect te combineren, mede vanwege de rustige uitstraling van deze kleur zelf.

Beperkt aanbod in de kleur crème

Ondanks het feit dat er steeds meer keukenapparaten in kleuren uitgevoerd worden, is het actuele assortiment in de kleur crème nog beperkt. Onlangs is er wel een serie klein huishoudelijke apparaten in de kleur crème uitgebracht welke over een kenmerkend retro jaren 50 design beschikken.

Creme broodroosters in stijl met uw keuken

In de lijn klein huishoudelijke apparatuur worden steeds meer kleuren verkocht. Naast de standaard kleur zilver / roestvrijstaal is de kleur crème steeds meer gevraagd. Deze kleur behoudt de rust in de keuken, maar brengt wel stijl op uw aanrecht. Eén van de apparaten welke hiervoor geschikt is betreft de creme broodrooster. Zeker als u deze combineert met andere apparaten in de kleur crème versterkt u het design van uw keuken.

Smeg broodroosters in creme

Voorzie uw keuken van een upgrade met de nieuwe klein huishoudelijke apparaten van Smeg. Behorend tot deze serie is de nieuwe Smeg broodrooster creme welke uitgevoerd is in het kenmerkende retro jaren'50 design. Er is een standaard en een xxl uitvoering leverbaar. Bekijk de video van de Smeg broodrooster uitgevoerd in retro jaren '50 design.