Crème blender


1 artikel(en)

Een blender in de kleur crème

Een crème kleurige blender behoort tot de top 3 van de meest verkochte kleuren. Zowel in een klassieke als moderne keuken is een crème blender perfect te combineren, mede vanwege de rustige uitstraling van deze kleur zelf.

Beperkt aanbod in de kleur crème

Ondanks het feit dat er steeds meer keukenapparaten in kleuren uitgevoerd worden, is het actuele assortiment in de kleur crème nog beperkt. Onlangs is er wel een serie klein huishoudelijke apparaten in de kleur crème uitgebracht welke over een kenmerkend retro jaren 50 design beschikken.

Blenders in de kleur creme

Doordat Smoothies en andere sappen steeds meer in opkomst zijn neemt ook de vraag naar leuke blenders toe. Zeker als u de blender continu op het aanrecht heeft staan is een fraai design een grote meerwaarde. Een retro creme blender is dan ook zeker een meerwaarde. Deze apparaten zijn uitgevoerd met een groot reservoir en eenvoudig te reinigen.

Smeg blenders

De nieuwe klein huishoudelijke apparaten van Smeg zijn allemaal uitgevoerd in retro jaren 50 stijl en leverbaar in diverse kleuren. Eén van deze apparaten is de nieuwe Smeg blender . Een ideaal apparaat voor de bereiding van crushed ice en smoothies. Bekijk de video van de Smeg blender uitgevoerd in retro jaren '50 design.
De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10