3 artikel(en)

Een Bauknecht oven is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht oven komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht oven combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.

Drie series Bauknecht ovens

In het assortiment inbouw ovens maakt Bauknecht onderscheid in drie verschillende series: de Komfort serie, de greeploze Kosmos serie en de zwarte BlackLine serie. Deze series zijn alle drie breed neergezet waarbij combinatie van ovens met andere keukenapparaten van Bauknecht probleemloos toegepast kan worden.

- KOMFORT ovens
Deze serie is herkenbaar aan de robuuste roestvrijstalen greep en de grote fraai vormgegeven knoppen. Stijlvol verder is de combinatie van het roestvrijstaal met de glaselementen. De lijn is tijdloos in design en goed te combineren met de huidige keukens.

- KOSMOS ovens
Deze lijn greeploze ovens is helemaal van deze tijd. Door het wegvallen van de greep en de tiptoets bediening is de voorzijde van de oven geheel vlak en daarmee strak te integreren in de moderne keuken. De apparaten zijn uitgevoerd in hoogwaardig iXelium waardoor deze er ook na jaren nog steeds als nieuw uitzien.

- BlackLine ovens
Er wordt wel eens gezegd: zwart is het nieuwe roestvrijstaal. Met de opkomst van de kleur zwart in keukenapparatuur van de laatste jaren in ogenschouw genomen is de kleur zwart in ieder geval niet meer weg te denken. De Bauknecht BlackLine combineert hoogglans zwart met speciaal SCHOTT SeeClear spiegelglas. Een design welke meerdere malen is onderscheiden met een RedDot Design Award.

Functies

De inbouw ovens van Bauknecht zijn uitgevoerd met diverse functies welke praktisch invulling geven aan de wensen voor u als kok. Belangrijk hierbij is de eenvoudige bediening waarmee deze functies aangestuurd kunnen worden. Een aantal ovens is tevens voorzien van een PureClean functie. Daarmee kan de oven eenvoudiger gereinigd worden zonder toevoeging van chemicaliën. Op een temperatuur van 90 graden, alleen met toevoeging van een beetje water, zal de oven gedurende 35 minuten het programma draaien.