Miele B 3847 strijkmachine

zilver

Specificaties

Kleur
Zilver
Buitenmaten ( h x b x d )
970 x 470 x 970 mm. (uitgeklapt)
EAN
4002515771327
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Miele strijkmachine hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

MIELE - de specialist op het gebied van wassen en drogen - wil deze positie verder versterken met de introductie van de nieuwe Miele B3847 Fashion Master strijksysteem.

Een uniek ontwikkeld stoomstrijkijzer uitgevoerd met een stoomdruk van 4,0 bar en voorzien van een strijkijzer met honingraatstructuur. Daarmee kunt u effectief strijken en kunt u de strijkzool veel gemakkelijker over het wasgoed heen bewegen.

Zeer praktisch is het ruime waterreservoir van 1,25 liter, het feit dat het strijksysteem zich automatisch ontkalkt en automatisch spoelt en de unieke strijktafel met ventilatoren waardoor u veel sneller kunt strijken.

De Miele B3847 strijkmachine beschikt verder over het 1-2 lift systeem waarmee u in een handomdraai het strijksysteem plaatsen of inklappen waarna u - met het wielsysteem - deze eenvoudig kunt opbergen.

Info van fabrikant

Miele B3847 Fashion Master strijkmachine
Antraciet / lotuswit
Stoomdruk 4 bar- Strijkzool met honingraat structuur
- Stoomdruk: 4 bar
- 100 gram / minuut stoom
- Verticale stoom
- Stoom vanaf temperatuurstand 2
- Steamer
- Opblaasfunctie
- Aanzuigfunctie
- Mogelijk om meerdere textiellagen te strijken
- Twee vermogensstanden voor de ventilatoren

Waterreservoir:
- Inhoud 1,25 liter
- Uitneembaar
- Elk gewenst moment bij te vullen

Bedieningscomfort:
- All in one functie
- Traploze instelling met gasdrukveer op 830 tot 1020 mm.
- Vloervriedelijke loopwieltjes
- Strijktafel met comfort zone
- Hoogwaardige strijktafel overtrek
- Automatisch in/uitschakelen van de ventiloren
- Memory functie ventilatoren
- Automatisch ontkalken
- Automatisch spoelen
- Opbergvak voor strijkijzer

Veiligheid:
- Cooldown functie na 3 minuten
- Automatisch uitschakeling na 14 minuten

Meegeleverd:
- Anti kleef zool
- Steamer
- Hoogwaardige strijktafelovertrek
- Houder voor stoomslang
- Houder voor netaansluitkabel

Specificaties

Kleur
Zilver
Buitenmaten ( h x b x d )
970 x 470 x 970 mm. (uitgeklapt)
EAN
4002515771327
Productcode fabrikant
B3847
Merk
Miele
Soort
strijkmachine

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE strijkmachine FashionMaster B3847 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE strijkmachine FashionMaster B3847. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Luxere Miele

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag