Miele strijkmachine B3847 FashionMaster

Artikel geplaatst op: 31-11-2014
Op het gebied van huishoudelijke apparatuur is Miele al decennialang de trendsetter met innovaties gericht op vooruitgang. Vandaag staan we aan de vooravond van opnieuw een opvallende noviteit: het nieuwe strijkmachine FashionMaster, waarmee iedereen professionele strijkresultaten in een handomdraai bereikt. Met de FashionMaster biedt Miele nu - als toevoeging op haar wasmachines en drogers - een totaalpakket voor een perfecte verzorging van het wasgoed.

Het nieuwe strijksysteem van Miele: de B3847 FashionMaster
Het nieuwe strijksysteem van Miele: de B3847 FashionMaster


Strijken wordt kinderspel met de B3847

De B3847 FashionMaster is tot in het kleinste detail doordacht. Het strijkijzer, de stoomunit en de strijktafel zijn uiterst gebruiksvriendelijk en perfect op elkaar afgestemd. Het unieke gepatenteerde 1-2-liftsysteem en de precieze en efficiënte stoomtechniek zorgen er samen voor dat met een minimale inspanning perfecte resultaten worden behaald. Strijken wordt met dit nieuwe stoomstrijksysteem dan ook kinderspel.

In een handomdraai weer netjes – dankzij de bijverpakte Steamer

Ontsierde kreukels en vouwen in een blazer, colbert of avondjurk worden eenvoudig verwijderd met de steamer. De steamer is zeer licht van gewicht en laat geen glimmende plekken achter op textiel. Bovendien beschikt de steamer over dezelfde stoomdruk en daardoor ook over dezelfde hoeveelheid stoom als het strijkijzer. Het praktische borstelopzetstuk tilt de vezels van het textiel op en zorgt ervoor dat er een veilige afstand tot het textiel wordt behouden. Bovendien kan de steamer ook gebruikt worden wanneer de FashionMaster is ingeklapt.Bron: Miele Nederland

1 artikel(en)