Nieuwe gaskookplaten van V-Zug

Artikel geplaatst op: 01-09-2016
Mensen overal ter wereld koken al generaties lang op gas. V-ZUG, de Zwitserse fabrikant van premium huishoudelijke apparatuur, combineert deze bekende en beproefde kookmethode nu als eerste aanbieder op de markt met een moderne bediening en kwaliteitsvol design. Dankzij de multislider-bediening heeft elke kookzone een eigen elektronische slider. Zo kan de kokkin of kok elke kookzone afzonderlijk en direct bedienen. Zachtjes sliden met de vinger is voldoende – eenvoudig en ergonomisch, zoals bij een smartphone. U kunt kiezen uit een wok, een twee-pits, vierpits of vijf-pits gaskookvlak met verschillende functionele uitrustingen.

Ontdek de nieuwe gaskookplaten van V-ZugOntdek de nieuwe gaskookplaten van V-Zug


Praktische keukenhelpers

De nieuwe kookplaten van V-ZUG zijn voorzien van talrijke nuttige functies, die het dagelijkse leven eenvoudiger maken en zorgen voor meer plezier bij het koken: De sudderfunctie, bijvoorbeeld, is ideaal voor het bereiden van gepocheerde eieren, voor het garen van worsten of om de watertemperatuur constant net onder het kookpunt te houden. Ook de smelt- en de warmhoudfunctie leveren in vele situaties uitstekende diensten. Praktisch is ook de reiniging: dankzij de

V-ZUG – Zwitserse perfectie voor thuis

Met veegbescherming kan het kookveld bij het schoonmaken niet onbedoeld worden ingeschakeld – en de pannenhouders kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Diverse varianten zijn leverbaar en met elkaar te combinerenDiverse varianten zijn leverbaar en met elkaar te combineren


Veiligheid eerst Bij het koken op gas staat veiligheid centraal – daar hebben de ontwikkelaars van V-ZUG bijzonder veel aandacht aan besteed. De gaskookvlakken met slider-bediening zijn bijvoorbeeld uitgerust met een veiligheidsuitschakeling. Deze voorkomt dat een kookzone zonder toezicht te lang in bedrijf blijft. Ook de geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, de restwarmte-indicatie en de kinderbeveiliging zorgen voor een veilig gevoel bij het gebruik van een gaskookvlak thuis.

Design en combinaties voor elke smaak

De gaskookvlakken kunnen perfect worden gecombineerd met de vlakbouw inductiekookvlakken van V-ZUG – bijvoorbeeld met de 2-, 3-, 4-, 5-pits inducties, de wok of de Teppan Yaki. Ook esthetisch voldoen de gaskookvlakken met hun BlackDesign aan de hoogste eisen. Bij het inbouwen heeft de eigenaar van de woning de keuze tussen een vlakbouw montage, waarbij het kookveld bijna naadloos in het werkblad wordt ingebouwd, of opbouw montage met facet omranding. De moderne bediening, de veelzijdige functies, de veiligheidsmechanismen en de individuele combinatie- en designmogelijkheden maken van de nieuwe gaskookvlakken van V-ZUG de ideale partners voor een moderne levensstijl.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.