ATAG, Miele of Steel gaskookplaat


22 artikel(en)

22 artikel(en)

Een gaskookplaat van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel gaskookplaat zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel gaskookplaat een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel gaskookplaat ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Een gaskookplaat van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag gaskookplaat biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag gaskookplaat heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag gaskookplaat 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Top kwaliteit gaskookplaat van Miele

Een Miele gaskookplaat staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele gaskookplaat gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele gaskookplaat u jarenlang plezier en zekerheid.