AEG vrieskist


7 artikel(en)

7 artikel(en)

Een vrieskist van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG vrieskist is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG vrieskist dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Groot aanbod AEG vrieskisten

Vrieskisten worden veelal gekocht op basis van de benodigde inhoud. Met bijvoorbeeld een eigen tuin is de hoeveelheid in te vriezen producten leidend voor het gekozen model. AEG speelt hierop in met een breed assortiment vrieskisten. Daarnaast kan een AEG vrieskist in verschillende energieklassen geleverd worden. Gewoon zuinig of zelfs super zuinig.

Standaard is een AEG vrieskist uitgevoerd met het LowFrost systeem. Doordat de spiralen ingeschuimd zitten in de zijwanden van de vrieskist ontstaat er minder ijsaanrijping. Maar Aeg heeft ook een model welke volledig No-Frost is en zodoende nooit meer ontdooit hoeft te worden.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1744 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5