AEG vrieskist

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een vrieskist van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG vrieskist is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG vrieskist dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Groot aanbod AEG vrieskisten

Vrieskisten worden veelal gekocht op basis van de benodigde inhoud. Met bijvoorbeeld een eigen tuin is de hoeveelheid in te vriezen producten leidend voor het gekozen model. AEG speelt hierop in met een breed assortiment vrieskisten. Daarnaast kan een AEG vrieskist in verschillende energieklassen geleverd worden. Gewoon zuinig of zelfs super zuinig.

Standaard is een AEG vrieskist uitgevoerd met het LowFrost systeem. Doordat de spiralen ingeschuimd zitten in de zijwanden van de vrieskist ontstaat er minder ijsaanrijping. Maar Aeg heeft ook een model welke volledig No-Frost is en zodoende nooit meer ontdooit hoeft te worden.


Tip: bekijk ook eens ...

Ontdek de nieuwe FAB38-serie koelkasten van Smeg
Nieuwe FAB38 aan Smeg retro jaren'50 koelkasten
Als uitbreiding aan het assortiment retro jaren 50 koelkasten heeft Smeg de FAB38 geintroduceerd. Een 70 cm. brede en 205 cm. hoge koel/vriescombinatie als grote broer van de FAB38.
Smeg FAB30-serie koelkasten vernieuwd
Smeg FAB30 serie koelkasten nu ook geheel vernieuwd
Na de FAB28 en de FAB32 serie koelkasten van Smeg is nu ook de FAB30 serie als laatste geheel vernieuwd. Deze serie is sterk verbeterd met nieuwe technieken, een geheel nieuw interieur en een zuiniger verbruik.
Smeg FAB28 retro
Smeg FAB28-serie koelkasten geheel vernieuwd
Ontdek het volledig nieuwe interieur van die gave retro jaren 50 koelkasten van Smeg ! De FAB28-serie is niet alleen meer heel gaaf om te zien, het is ook een hele goede koelkast !
Smeg FAB32 koelkasten
Ontdek de geheel Smeg FAB32-serie koelkasten
Gaaf ! De nieuwe Smeg FAB32 is niet alleen fraai van buiten, maar nu ook bijzonder stijlvol en goed van binnen. Kijk direct welke verbeteringen en vernieuwingen de nieuwe serie Smeg FAB32 koelkasten heeft.
Smeg retro jaren'50 koelkasten
Volledig nieuwe lijn Smeg retro jaren'50 koelkasten
Wist u dat Smeg in het najaar van 2018 een volledige nieuwe lijn retro jaren 50 koelkasten introduceert? Ontdek al het nieuws over deze iconische serie koelkasten !
Update Smeg FAB50 serie koelkasten
Update Smeg FAB50 serie koelkasten
Ontdek de uitbreiding van de Smeg FAB50 serie. Het topmodel van Smeg uitgevoerd met retro jaren'50 vormgeving is nu sterk verbeterd en uitgebreid met een paar nieuwe kleuren.