AEG vrieskast


14 artikel(en)

14 artikel(en)

Een vrieskast van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG vrieskast is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG vrieskast dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Kies de AEG vrieskast welke het beste bij u past

Door te kiezen voor een vrieskast combineert u een ruime inhoud met goede opbergmogelijkheden. Ten opzichte van een vrieskist is een vrieskast veel overzichtelijker. Daarnaast is een vrieskast smaller en naar wens in hoogte leverbaar. Het aanbod AEG vrieskasten voldoet hier volledig aan. Of u nu op zoek bent naar een tafelmodel vriezer of een hoog kastmodel: Aeg geeft hier op fraaie wijze invulling aan. En dan kunt u ook nog eens kiezen voor de gewone of super zuinige modellen.

Een vrieskast met No-Frost systeem

Het ontdooien van een vrieskast is goed te doen, maar vereist wel een handeling waar tijd voor vrijgemaakt dient te worden. Aeg heeft een aantal vrieskasten welke zijn voorzien van het No-Frost systeem. Door dynamische koeling hoeven deze vrieskasten nooit meer ontdooit te worden. Houdt u er wel rekening mee dat dit systeem ruimte in beslag neemt, waardoor het aantal liters netto inhoud afneemt.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5