1-36 of 547

1-36 of 547

Een koelkast met apart vriesgedeelte onder

De meest verkochte variant is nog steeds de koelkast uitgevoerd met vriesgedeelte onder. Het vriesgedeelte kan hierbij met 2, 3 of 4 laden worden uitgevoerd. Praktisch verder is de indeling. Het koelgedeelte wordt dagelijks veel vaker gebruikt dan het vriesgedeelte. Met het koelgedeelte boven kunt u - zonder heel erg te hoeven bukken - producten eenvoudig in- en uit de koelkast halen.

Zeer praktisch in gebruik

Een koelkast waarbij het vriesgedeelte onder en het koelgedeelte boven geplaatst is, is zeer praktisch in gebruik. Niet alleen het vriesgedeelte is overzichtelijk en gemakkelijk te bereiken, ook de positie van het koelgedeelte biedt belangrijke voordelen. Doordat deze op ooghoogte geplaatst is hoeft u veel minder te bukken bij het pakken van uw spullen uit het koelgedeelte. Juist omdat het koelgedeelte veel vaker dan het vriesgedeelte geopend wordt, is dit een belangrijke meerwaarde.

Vriesgedeelte met No-Frost, Low-Frost en Stop-Frost

Veel koel/vriescombinaties met vriesgedeelte kunnen met verschillende systemen uitgevoerd worden. Zo hoeft een No-Frost vriesgedeelte nooit meer ontdooit te worden, maar is de netto inhoud hiervan wel kleiner. Bij een Low-Frost vriesgedeelte zijn de spiralen in de zijwanden van de vriezer verplaatst, waardoor er veel minder ijsaanrijping ontstaat. Ten opzichte van een No-Frost koelkast heeft deze echter weer meer netto inhoud.

Ten slotte is er nog de Stop-Frost variant. Dit is het nieuwste systeem welke beschikt over veel netto inhoud en maar nauwelijks ontdooit hoeft te worden. Slechts een plaat waar ijsaanrijping op komt dient onder de hete kraan te worden afgespoeld.