1-36 of 186

1-36 of 186

Een koelkast met geïntegreerd vriesvak

Indien u zoekt bent naar veel koelruimte, maar toch een kleine vriezer voor bijvoorbeeld brood wenst, dan is een koelkast met geïntegreerd vriesvak een goede optie. Dit model is leverbaar in diverse afmetingen. Het vriesgedeelte heeft veelal een inhoud van 15 tot 20 liter. Vanaf een breedte van 50 cm is het vriesgedeelte volwaardig en uitgevoerd met vier sterren. De smallere tafelmodellen 48 cm breed en de compacte uitvoeringen zijn veelal voorzien van een 2-sterren vriesvak.

Een kleine vriesvak kan zeer praktisch zijn

Ondanks het feit dat een geïntegreerd vriesvak slechts over een beperkte inhoud beschikt, kan de aanwezigheid van dit vriesvak zelf wel heel praktisch zijn. Juist indien u elders in huis een grote vriezer hebt staan, is het gemakkelijk om voor het brood of voor die veel gebruikte vriesspullen een vriesvakje in de keuken te hebben. Zodoende hoeft u niet elke keer de weg naar de andere vriezer in huis te maken.

Alleen met handmatige ontdooiing

Houdt u er rekening mee dat een geïntegreerd vriesvak wel altijd handmatig ontdooit dient te worden. Vanwege de beperkte inhoud is dit gemakkelijk uit te voeren door de gehele koelkast (modellen met een geïntegreerd vriesvak beschikken over een enkele thermostaat) uit te schakelen en deze aan de buitenlucht te laten ontdooien. Vervolgens even droogmaken en de koelkast kan weer aangezet worden.