3 pijlers: vakkennis, betrouwbaarheid en service

De Schouw Witgoed is een familiebedrijf, opgericht in 1936. Door al die jaren in te blijven spelen op actuele ontwikkelingen, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner in vrijstaande en inbouw keukenapparatuur. Onze fysieke en online winkel hebben wij opgebouwd op basis van drie belangrijke pijlers: vakkennis, betrouwbaarheid en service.


Onderscheidend in vakkennis

De winkel van De Schouw Witgoed in BussumOnze kennis van het vak vormt de basis van een goed advies. En juist dat advies is het belangrijkst bij de keuze voor de apparatuur die bij uw wensen past.  Dit betekent dat wij u helpen met het maken van de beste indeling en het uitzoeken van de juiste apparatuur voor uw keuken. Daarbij geven wij advies geven over de aansluiting of installatie.

Soms zal dat inhouden dat wij u op betere alternatieven wijzen. Dit lijkt voor de hand liggend, maar het zal u verbazen hoe vaak apparaten om een verkeerde reden worden aangeschaft. Het loont om vooraf te kijken naar bijvoorbeeld de elektrische aansluiting van een fornuis, de inbouwmaten van een vaatwasser en of de gewenste wasmachine wel op een houten vloer geplaatst kan worden. We zetten graag onze kennis en ervaring in om u te helpen bij uw keuze. Online via chat of e-mail, telefonisch of in onze winkel in Bussum.

Onderscheidend in betrouwbaarheid

Als u bij ons een bestelling plaatst, weet u precies waar u aan toe bent en hoe lang het duurt voor u uw apparatuur in huis heeft. Wij geven u de levertijden afkomstig van de fabrikant. Deze geven een reëel beeld en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

We realiseren ons dat deze transparantie ook nadelen kan hebben. Wellicht schrikt u van een langere levertijd en besluit u uw aankoop elders te doen. Houd er echter rekening mee dat andere partijen met dezelfde leverancier en dezelfde levertijden te maken hebben. Het is een bewuste keuze om deze kennis met u te delen. Juist door voor de verkoop duidelijk te maken wat u van ons mag verwachten, weet u waar u aan toe bent als bij ons uw aankoop doet. Deze betrouwbaarheid vormt de kern van onze visie.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij de aanschaf van witgoed. Onze apparaten zijn ontworpen met het oog op energiezuinigheid en een lange levensduur. Ze voldoen aan de nieuwste energielabels en worden bij veel apparaten gebruik gemaakt van recyclebare materialen. Bovendien werken wij zoveel mogelijk met fabrikanten die zich inzetten voor duurzame productieprocessen.

De winkel van De Schouw Witgoed in Bussum

Onderscheidend in bezorging

Onze service houdt niet op bij de verkoop. De bezorging is minstens zo belangrijk. Uw apparaat wordt altijd door twee bezorgers op de gewenste plek in huis geplaatst (mits doorgangen dit toelaten). Desgewenst kunnen zij het apparaat installeren en aansluiten. Voor inbouwapparatuur hebben wij vakkundige monteurs die de plaatsing volledig voor uw kunnen verzorgen. Na de installatie van uw nieuwe apparaat helpen wij u graag op weg met de bediening.

Wij kiezen bewust voor een vakkundige aflevering. Een snelle levering is prettig, maar een goede levering belangrijker. We verkiezen tevreden klanten door service boven extra omzet. Mede dankzij deze uitgebreide service hebben wij onze klantenkring jaar na jaar verder uit weten te bouwen.

Onderscheidend in service

Bij De Schouw Witgoed hebben wij service hoog in het vaandel, zowel voor, tijdens als na de verkoop. Wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies op maat, zowel via e-mail en chat als in de winkel.
Ook na de verkoop blijven wij beschikbaar voor vragen en advies. Onze klanten kunnen zich met alle servicevragen tot ons te wenden, zodat wij hen met onze eigen servicedienst kunnen ontzorgen en ondersteunen.

En als het dan eens een keer niet gaat zoals het zou moeten

Natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens iets mis. Maar juist in zulke situaties proberen wij ons te onderscheiden. Wij komen er gewoon voor uit als er iets fout gaat en leggen de situatie eerlijk uit. Zo kunnen wij in overleg met u op zoek naar een goede oplossing.

Met deze filosofie hebben we inmiddels tachtig jaar ervaring. De Schouw Witgoed is een bedrijf dat met zijn tijd meegaat. Sterk in prijs, sterk in service is een ideale combinatie, waar u als consument een jarenlange tevredenheid van mag verwachten.