Service dienst

Een belangrijke meerwaarde betreft de eigen servicedienst. Een aantal gecertificeerde monteurs welke op verschillende vlakken u kunnen ondersteunen in reparatie en plaatsing van keuken apparatuur. Daarmee leveren wij niet alleen de apparaten, maar kunnen wij u ook in het vervolg traject volledig van dienst zijn.

Inbouwen keuken apparatuur

Vrijstaande apparatuur wordt - indien gewenst - door onze bezorgers voor u geplaatst. Echter bieden wij ook de mogelijkheid om keuken inbouw apparatuur voor u te monteren. Belangrijk hierbij is dat de benodigde nis een aansluitingen reeds aanwezig zijn. Eventuele aanpassingen zijn wel mogelijk, maar dienen in goed overleg afgestemd te worden.

Aanleg aansluitingen

Schakel de service dienst van De Schouw Witgoed in voor reparatie aan uw wasmachine Indien u een ander apparaat koopt kan het voorkomen dat u daarvoor ook een andere aansluiting nodig heeft. Denk hierbij aan elektra, water of afvoer. Naast plaatsing zijn onze monteurs eveneens inzetbaar voor kleine veranderingen aan uw aansluitingen. Voor grote aanleg werkzaamheden zullen wij - in verband met snelheid en specialistische kennis - u adviseren contact op te nemen met een lokale specialist.

Reparatie

Mocht u onverhoopt te maken hebben met een defect apparaat dan kunt u een beroep doen op onze eigen servicedienst. Wij hebben hiervoor een regionale dekking en zullen - bij aanvragen buiten onze regio - u in contact proberen te brengen met een bij u actieve speler.

Onze eigen service monteurs zijn opgeleid om van bijna alle merken de veel voorkomende storingen op te lossen. Daarvoor worden verschillende dagen per jaar vrij gemaakt voor extra training en het up to date houden van de kennis.